SAVJETI ZA PRIVLAČENJE NOVCA Uradite ovo i pare će vam padati sa neba! - Volim Podgoricu

SAVJETI ZA PRIVLAČENJE NOVCA Uradite ovo i pare će vam padati sa neba!

Želite da privučete bogatstvo, ali vam baš ne ide od ruke? Korišćenje moći uma da biste promijenili svoj život je poput čarobnog trika.

Jednostavno zavarajte vaš um da vjeruje da imate ono što želite i onda će se vaš život čudesno promijeniti tako da odražava vaša nova vjerovanja. Baš kao trik, čini se nemogućim dok ga ne naučite. Pet koraka koji slijede smišljeno je za potpune početnike. Možete da počnete danas. Ma odmah, privucite prosperitet u svoj život.

Zahvalite se za svaki dinar

Kako biste privukli novac u svoj život, morate da pokažete zahvalnost za novac koji već imate, a ne da se žalite da ga nemate. Sledeći put kada vam novac dođe u ruke, umjesto da u glavi već počnete da ga trošite, iskoristite trenutak da se zahvalite. Svaki put kada primite platu, kad vam neko da novac iz bilo kog razloga, kad nađete novac ili uštedite, stanite i registrujte činjenicu da novac stiže u vaš život. Radeći ovo svaki put kada primite novac, privlačićete ćete sve više novca.

Ponašajte se kao da ste bogati

Morate da se ponašate kao da je ono što želite već vaše – to je ključ rada na svom umu. Ponašajte se kao da već imate novac koji želite. Zapitajte se: „Da sam već bogat, šta bih uradio, kako bih se ponašao, kako bih se osjećao”, a onda radite, činite i osećajte se tako. Na primer, sledeći put kada odete u kupovinu kupite predmet koji je barem malo skuplji od onog koji biste inače kupili. Čak i ako nešto košta samo nekoliko dinara više od onoga što je uobičajeno za vas budžet, kupite i zahvalite se što vam je omogućio novi i kvalitetniji životni stil. Iako je to mali korak, vaš um počinje da širi svoje granice i kako to budete praktikovali, počećete da kupujete ili da ostvarujete više stvari koje želite, a novac koji vam je potreban da platite će doći.

Ako pronađete novčić, pokupite ga

Da biste privukli bogatstvo u život, morate da budete otvoreni i da prihvatite novac koji dolazi ka vama. To uključuje i novčiće na ulici. Ako ih pronađete i ne pokupite ih jer vas je sramota i nije vrijedno truda, govorite svojoj podsvijesti da nećete da se potrudite zarad novca. Ovaj iznos ne čini nikakvu razliku. Podsvijest ne razlikuje jedan novčić i milion dolara. Samo zna kako se osjećate. Istu emociju stvarate i kada ne prihvatite poklon, ne naplatite posao koji ste obavili ili naplatite manje, kad prodate proizvod za nižu cijenu od onoga koliko je vrijedan.
Zato se otvorite za novac, danas pođite u šetnju i tražite ga. Sigurno ćete naći barem jedan novčić. Pokupite ga i zahvalite se. Primijenite ovaj princip u vašem radu. Ako ste naplaćivali manje za svoje usluge, povećajte svoje cijene. Ako ne zarađujete koliko mislite da treba, zatražite povišicu. I svakog puta kad vam neko nešto da, pristojno prihvatite i recite „hvala“.

Riješite se loših uvjerenja

Ako duboko u sebi vjerujete u neke od sledećih rečenica, ne možete ni očekivati da ćete privući novac. Zato ih se hitno riješite. l Bogati ljudi su loši ljudi. l Kada bih imao/la novac, rodbina i prijatelji bi me iskorišćavali. l Ko ima novca, siromašan je u duši. l Novac ne kupuje sreću. l Nije mi suđeno da imam novac. l Novac je uzrok svega lošeg.

2 komentara

  1. Shame on you for making an additional great submit! Awesome stuff, keep up the superior work. I see a lot of potential! I wonder if you are an active user with any social networking web sites like Digg or Stumble Upon?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com