OPREZ! Ovi muškarci nisu za vas! - Volim Podgoricu

OPREZ! Ovi muškarci nisu za vas!

 
 

Iako svaka žena ima svoj tip muškarca ili ideal kome teži, ovih pet nikako nijesu preporučljivi za vezu i brak.

Arogantan muškarac

Jedno je kada muškarac drži do sebe i ima svoj stav, a drugo kada je arogantan i čini da se osjećate inferiorno u odnosu na njega. Ovakvi muškarci se uglavnom ponašaju kao da ne zaslužujete njihovu pažnju, često znaju da vrijeđaju i da ističu da su oni najbitniji, najbolji, najpametniji.

Lažov

Dok su bijele laži često opravdane, muškarac koji stalno nešto skriva ili prilagođava istinu njegovim potrebama, nikako ne spada u poželjne partnere za ozbiljnu vezu. Imajte u vidu da ćete stalno biti sumnjičavi, jer nećete znati da li vam govori istinu ili muti nešto sa strane.

Lijeni muškarac

Odmah da vam kažemo da nezaposlen i lijen muškarac nijesu isto. Dok se prvi trudi da što prije ostvari svoje ciljeve i nađe pristojan posao, drugi se karakteriše besposličarom, nezadovoljnim muškarcem koji nema ambicije.

Muškarac koji je opsjednut bivšom

Ako primijetite da vaš izabranik često govori o svojoj bišoj djevojci, ili je prati putem društvenih mreža, a u najgorem slučaju upoređuje vas sa njom, bježite glavom bez obzira. Koliko god da tvrdi da je prebolio, prošlost ga i dalje veže, a vi sigurno zaslužujete onoga ko će vam biti posvećen u potpunosti.

Prezauzet muškarac

Biznismeni, odnosno muškarci koji su ostvareni u svom poslu jesu poželjni među ženama. Ipak, tipovi koji nikada ne mogu da nađu vremena za bioskop, šetnju ili večeru vam nikako ne mogu odgovarati. Osim što ćete se često osjetiti usamljeno, teško ćete moći da ga upoznate.

Super žena

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com