UHAPŠEN MLADI PODGORIČANIN: Sugrađaninu slomio vilicu? - Volim Podgoricu

UHAPŠEN MLADI PODGORIČANIN: Sugrađaninu slomio vilicu?

 

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica identifikovali su i lišili slobode M.L. (25) iz Podgorice koji je, kako se sumnja, prije šest dana u Podgorici, nakon verbalnog sukoba u vezi sa situacijom u saobraćaju, nanio V.M. (26) iz Podgorice tešku tjelesnu povredu odnosno prelom vilice, saopšteno je portalu “Volim Podgoricu” iz Uprave policije.

Naime, CB Podgorica je 17.06.2017. godine oko 14,00 časova obaviještena da je došlo prvo do verbalnog a zatim i fizičkog konflikta između dva lica i to u Ljubaljanskoj ulici u Podgorici.

Mjerama i radnjama koje je podgorička policija preduzela utvrđeno je da je tada nepoznato lice, kasnije identifikovano kao M.L, prvo vozilom koje se kretalo ka raskrsnici u Ljubljanskoj ulici naglo skrenulo i na taj način ugrozilo drugog učesnika u saobraćaju, vozača V.M. Poslije ove situacije obojica su zaustavila svoja vozila i izašli napolje gdje su imali verbalni duel nakon kojeg je M.L, sumnja se, zadao V.M. više udaraca stisnutom pesnicom u predjelu glave od kojih je V.M. zadobio tešku tjelesnu povredu odnosno prelom vilice. M.L. je potom pobjegao sa lica mjesta.

Službenici CB Podgorica su, intenzivno radeći na rasvjetljavanju ovog događaja, uspjeli da identifikuju i danas lišen slobode M.L. on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda, saopšteno je iz UP.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com