PODGORIČANIN ŠOKIRAN NELJUBAZNOŠĆU U BOLNICI: “Ponižen sam i ogorčen!” - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN ŠOKIRAN NELJUBAZNOŠĆU U BOLNICI: “Ponižen sam i ogorčen!”

Podgoričanin Miomir Lekić, javio se  potalu Volim Podogricu sa željom da ukaže na probleme sa kojima se jutros susreo, prilikom posjete ljekaru u Kliničkom centru Crne Gore.

,,Jutros sam bio da snimim želudac gastroskopijom u KBC-u, takvu neljubaznost  osoblja nisam vidio do sad. 

Snimio sam zeludac  pod anestezijom, kad mi je sestra dala anesteziju pitao sam je ,,Na šta se odnosi anestezija?”  (pod tim sam mislio da li je samo na želudac ili je totalna), dobijam drzak i neljubazan odgovor: ,,Nemam ja vremena da vam objašnajvam”.”, kaže sa naš portal Miomir.

Gruba doktorica

,,Kada  sam došao na red da snimim želudac doktorica je bila tako gruba da me i sad grlo boli.

Posle su me legli na krevet, tu sam malo odmorio i kad sam ustao pitam ih: ,,Hoće li mi neko objasniti, kakav mi je nalaz?”, na šta dobijam odgovor sestre: ,,Piše vam van”.

Posle čega sam potražio doktoricu, koja mi je rekla: ,,Evo, piše vam šta još treba da odradite”,   i na tome se sve završilo.

Otišao sam kući, i sad ne znam da li da idem kod moje izabrane doktorice, ili da ove tablete kupim,  jer ne mogu na recept, ili da uzmem recept pa da uradim još neke nalaze koje mi je prepisala.

Uglavnom,  htio sam da kažem sve ovo sto sam napisao – morao sam da ih tražim, da ih pitam, šta… kako…

Ovo pišem u nadi da će se one prepoznati, ako ovo pročitaju da bi bili ljubazniji prema  ostalim pacijentima…

Tako je to u našem zdrastvenom sistemu, nažalost.”, zaključio je naš čitalac i naglašava da se osjeća poniženo i ogorčeno. 

1 komentar

  1. Predpostavljam da se radi o doktorki Sekulic,jer sam u porodici imala slicnu situaciju u vezi sa njom.Djed mi je umro od karcinoma zeluca,ali do smrti nije zelio ici na biopsiju kod nje zbog loseg iskustva..Nazalost kao pacijenti i gradjani duzni smo trpjeti svasta.. Vama gospodine zelim uspjesno lijecenje,u nadi da necete biti osudjeni na milost i nemilost nasih ljekara.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com