PEPE IMAZ OTVORIO DUŠU: Evo zašto je Novak POSUSTAO - Volim Podgoricu

PEPE IMAZ OTVORIO DUŠU: Evo zašto je Novak POSUSTAO

Pepe Imaz, koga je Novak Đoković priključio svom stručnom timu prije četiri godine, dao je eksluzivni intervju američkim medijima gdje je ‘otvorio dušu’.

Izgleda da prisustvo intrigantnog Španca ne izaziva reakcije samo u Srbiji, već su za njegov lik i djelo zaintersovani i inostrani mediji.

Saradnja Imaza i Đokovića poklopila se sa trenutkom u kome je Noletu forma počela strmoglavo da opada, te je javnost glavnog krivca za loše rezultate vidjela u duhovnom vođi koji propagira mir i ljubav.

Za teniski magazin “Tie Berak” Pepe Imaz je otvoreno govorio kako je došlo do saradnje i kako se situacija od početka odvijala.

Do saradnje je došlo, kao što već i znate, preko brata Marka.

“Marko je prolazio kroz veoma težak period, razgovarajući s njim uspio sam da mu pomognem da to prevaziđe. Kod njega je ‘upalilo’ i rezultati su bili nevjerovatni. Markova porodica, kao i sam Novak, željeli su da znaju šta se krije iza svega. Tako sam i upoznao Novaka, recimo prije četiri i po godine”, ispričao je Imaz koji se ogradio od priča da savjetuje Đokovića tokom mečeva.

“Sa Novakom samo dijelim svoja lična iskustva. Nemam ulogu u sportskom aspektu. To što pričamo mu je pomoglo prije četiri godine, tada nije gubio intenzitet igre i energiju”, rekao je Španac a onda se osvrnuo i na ‘vrhunac karijere’ Novaka Đokovića i trenutak kada je osvojio Gren Slem u Francuskoj.

“Kada je Novak osvojio Rolan Garos, uradio je to nakon što je ‘gurao’ neprekidno šest ili sedam godina… Tokom tog vremena nije previše obraćao pažnju na odmor, koji je morao da ima. Možda je mogao da uzme odmor poslije Rolan Garosa, ali je to bila teška odluka, jer su Vimbldon i Olimpijske igre dolazili veoma brzo”, rekao je Imaz koji ima odgovor na pitanje da li će opet biti prvi.

“On je prvi koji želi ponovo da pobjeđuje. Ali, nekada se dogodi da jednostavno nemate dovoljno rezervi u svom tijelu”, zaključio je Pepe Imaz.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com