DJELOVI GRADOVA BEZ STRUJE - Volim Podgoricu

DJELOVI GRADOVA BEZ STRUJE

Nikšić

-Zbog radova u 35/10 kV trafostanici Plužine, u utorak 04. jula, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Stolac, Smriječno, Zabrđe, Korlati, Kovači, Orah, Lisina, Muratovica, Miloševići, Suvodo, Brljevo, Mratinje, Stabna, Jasen, Stubica, Zukva, Ravno, Krivodo, Podmramor.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Usputnica-Vilusi, u utorak 04. jula, u terminu od 9 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Usputnica.

Kotor

Zbog radova u 35/10 kV trafostanici Račica, u utorak 04. jula, u terminu od 8 do 9 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Gradiošnica, Vrijes, Dumidran, Servisna zona Račica, obala Đuraševića, vodovod Topliš.

Bar

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Ponta, u utorak 04. jula, u terminu od 9 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača kod ponte na Velikom Pijesku.

Ulcinj

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Brajše 3, u utorak 04. jula, u terminu od 8 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Brajše prema džamiji, zaseok Kasnecovići i Selovići.

Zbog radova u trafostanici Sutjel, u utorak 04. jula, u terminu od 8 do 11 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Sutjel.

Berane

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Dolac-Barice, u utorak 04. jula, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Dolac-Barice.

Rožaje

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Bašča, u utorak 04. jula, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove  mreže.

Bijelo Polje

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Nikoljac, u utorak 04. jula, u terminu od 8 do 13:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja Nikoljac (MBTS Kotlara-izvod Đurđevići).

Mojkovac

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Pržišta, u utorak 04. jula, u terminu od 9:30 do 10 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Pržišta. 

Kolašin

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Zakrilje, u utorak 04. jula, u terminu od 9 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže. 

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Bare Kraljske, u utorak 04. jula, u terminu od 8 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Bare Kraljske. 

Petnjica

-Zbog radova na dalekovodu Petnjica-Tucanje, u utorak 04. jula, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ovog dalekovoda.

Zbog radova na dalekovodu Tucanje-Vrševo, u utorak 04. jula, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ovog dalekovoda.

Žabljak                                                                                                                                                                       

Zbog radova na 35 kV dalekovodu Žabljak-Šavnik-Boan, u utorak 04. jula, u terminu od 8 do 11 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Mjesna zajednica Boan.                             

Pljevlja

-Zbog radova na dalekovodu Hoćevina, u utorak 04. jula, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Hoćevina.

-Zbog radova na dalekovodu Premćani, u utorak 04. jula, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Premćani.

Šavnik

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Duži, u utorak 04. jula, u terminu od 10 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Duži. 

Plav

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Pepiće 1, u utorak 04. jula, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

1 komentar

  1. This is really interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com