Uhvaćen još jedan kamion koji je istovarao gume? - Volim Podgoricu

Uhvaćen još jedan kamion koji je istovarao gume?

Prije nedjelju dana na Lovćenu su istovarani kamioni guma, slučaj koji je uzburkao javnost a koji je otkriven fotografijama stranih turista. U periodu ovog ekološkog incidenta, na promo spotu Ministarstva saobraćaja i pomorstva zabilježen je još jedan kamion koji na trasi Podgorica-Cetinje prevozi gume u neredu.

 Na hiljade guma je istovareno na teritoriji Lovćena van zone Nacionalnog parka, a fotografije stranih turista koje su dospjele u javnost prikazuju vozača kamiona koji pokraj puta vrši istovar.

Nažalost, na fotografiji nije moguće vidjeti registarske oznake te je teško moguće izvršiti identifikaciju vozača.

Još jedan kamion koji je vrlo vjerovatno učestvovao u ovom događaju ”uhvaćen” je sasvim slučajno na promo spotu Ministarstva saobraćaja i pomorstva. Spot je namijenjen da se prikaže novi put Podgorica-Cetinje-Budva, a na minutaži 1:56 vidi se kamion pun guma koji se kreće trasom Podgorica-Cetinje. Istini za volju kamion nije uhvaćen na djelu ali podatak da je snimak napravljen u periodu istovara je sam po sebi i više nego sumnjiv. 

Teško da će ovaj snimak pomoći da se nađe krivac ovog ekološkog incidenta, ali nije na odmet pregledati sirov materijal promo spota, za slučaj da je dron uspio uhvatiti registarske oznake, te provjeriti situaciju.

Podsjetimo Prijestonica Cetinje najoštrije osuđuje ovaj vandalski čin i zahtijeva od nadležnih državnih organa da pronađu počinioce i iste kazne, jer smatraju da se radi o kriminalnoj aktivnosti koja ne smije proći nekažnjeno. Prijestonica je Upravi Policije podnijela krivičnu prijavu protiv NN lica.

 <

(Analitika)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com