EKSPLOZIJA U ŽELJEZARI: POVRIJEĐENE TRI OSOBE - Volim Podgoricu

EKSPLOZIJA U ŽELJEZARI: POVRIJEĐENE TRI OSOBE

 
 

Radnik nikšićke Željezare Tosčelik Momir Đukanović  zadobio je  lakše povrede u eksploziji koja se u nedelju oko 13 časova dogodila u pogonu Čeličane. Lakše povrede u eksploziji zadobili su još dvojica radnika.

Kako je Đuknović kazao Dnevnim novinama, eksplodirao je panel na peći, a snažna detonacija doslovce ga je odbacila na tlo.

“Kako je moglo biti, odlično sam prošao. Šta se tačno desilo i koji je uzrok ekspolozije ne znamo, ali znam da me je detonacija podigla kao da sam pero. Da sam ostao na tom mjestu gjde sam bio neposredno prije eksplozije ko zna šta bi se desilo. Moj kolega iz Turske je sišao iz kabine i uvukao me unutra da me ne tečna šljaka ne zaspe”, rekao  je Đukanović.

Kako je dodao, lakše povrede u eksploziji zadobile su i njegove kolege Danilo Mijušković i Marko Nikolić, koji su se nalazili u neposrednoj blizini.

“Bio sam do bolnice, konstatovane su mi lakše povrede, ugruvan sam, udarilo me i po nogama. Zvao me tehnički direktor Ljubiša Đurković, i glavni poslovođa iz Turske, da vide kako sam i interesovali su se za moje zdravlje”, poručuje Đukanović.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com