Goca Tržan uvećala jagodice - Volim Podgoricu

Goca Tržan uvećala jagodice

 
 

Goca Tržan voli prirodan izgled, zato kada nešto na sebi koriguje, uradi tek toliko da osvježi svoj izgled.

Pjevačica je riješila da prirodnim materijalom, hijaluronom, poveća jagodice. Prijatelji su je savjetovali da njoj ne treba tako nešto jer ima jake i visoko postavljene jagodice, ali Goca je željela da osvježi izgled i to je uradila na jednoj privatnoj klinici, kod poznatog estetskog hirurga koji je transformisao mnoge njene koleginice.

“Goca je željela nešto na sebi da promijeni, a već duže vrijeme razmišlja da poveća jagodice. Konsultovala se sa nekoliko koleginica, ali i sa Rašom, koji ju je odmah podržao. Nije velika promjena, uradila je tek toliko da njeni najbliži vide da je sada svježija”, kaže izvor Blica blizak pjevačici.

Pjevačica se odmah uputila na kliniku kod doktora kojeg joj je preporučila dobra koleginica i uz nekoliko konsultacija dogovorili su se kako bi to trebalo da izgleda. Doktor je ispoštovao svaku Gocinu želju, a prva je bila da izgleda sasvim prirodno. Pjevačica je, kako saznaje Blic, za ovu korekciju izdvojila tačno 1.000 eura.

“Hijaluron uvijek daje odlične rezultate i prirodan izgled je zagarantovan. Goca je dala 1.000 eura. Može se naći i u jeftinijoj varijanti, ali njoj je bilo bitno da materijal koji ubrizgava u lice bude kvalitetan i zato je odvojila tu sumu”, kaže izvor.

Pjevačica se sa novim jagodicama i osvježenim licem pojavila na jednom prijestoničkom događaju, a ruku pod ruku držao ju je Raša. Osmijeh nije skidala sa lica i svi su primijetili da blista.

“Goca nema problem da prizna da je nešto na sebi korigovala, pa 21. vijek je, i to je sasvim normalno. Ona je uvijek njegovala kožu, a otkako je ušla u petu deceniju, počela je da razmišlja o zatezanju. I evo, ovo je prvo što je na sebi uradila. Rezultati su odlični, te vjerujem da će razmisliti o još nečemu”, završava izvor.

BLIC

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com