Saznajte najveće tajne horoskopskih znakova - Volim Podgoricu

Saznajte najveće tajne horoskopskih znakova

 

Nismo ni svjesni koliko smo kontradiktorni. Evo šta se zapravo krije iza svakog horoskopskog znaka.

Ovan

Premda ovaj znak djeluje kao da je stvoren za brojne avanture pune adrenalina, Ovnovi su zapravo duboko u sebi veoma plašljivi.

Bik

Malo ko je tako loš u flertu poput Bikova, ali ne dozvolite da vas to zavara – iza nespretnog muvanja krije se romantična i slatka duša.

Blizanci

Pomislićete da im je u glavi samo žica koja drži uši ako vidite koliko sporo čitaju. Zapravo, Blizanci su ekstremno inteligentni i baš zbog toga vole da polako analiziraju štivo pred sobom.

Rak

Oni su fini, divni i slatki, ali ako malo bolje upoznate pripadnike ovog znaka, shvatićete da su Rakovi vrlo skloni osuđivanju i predrasudama.

Lav

Njihova arogancija često je na granici sa poremećajem, ali duboko u sebi Lavovi su nesigurni i potrebna im je vaša potvrda da su sjajni.

Djevica

Rođeni u ovom znaku daće sve od sebe da vam pomognu i da obrate pažnju na svaki detalj u vašem životu. Nezgoda je što to ne umiju da učine sami za sebe.

Vaga

Djeluju kao da su im osjećanja zakržljala tokom evolucije, ali sigurno nije tako čim su Vage vrlo inspirativni i talentovani umjetnici.

Škorpija

Ukoliko poznajete neku Škorpiju, sigurno ste bar jednom za tu osobu rekli da je “slatka kao đavo”. Niste ni svjesni koliko ste u pravu, oni zaista dolaze iz pakla.

Strijelac

Riječ je o jednom od najvoljenijih znakova zodijaka, ali Strijelčevi baš i ne vole sami sebe.

Jarac

Dominantni Jarčevi su vječito na granici toga da su fantastične vođe i apsolutno neurotični i ludi šefovi.

Vodolija

Škola im nikada nije išla od ruke, ali to ne znači da nisu puni znanja i da nisu majstori inovacija.

Ribe

Tako su romantične, nježne i fine… Povučene… zar ne? Osim ako ih ne “čačnete” da pričaju o svojim strastima, tad se pretvaraju u buru riječi i osjećanja.

Astro zabava

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com