VEČERAS ĆE PODGORICA BITI NA TRGU NEZAVISNOSTI - Volim Podgoricu

VEČERAS ĆE PODGORICA BITI NA TRGU NEZAVISNOSTI

Grupa “Neverne bebe” održaće večeras koncert u okviru manifestacije “Podgoričko ljeto 2017” , na Trgu nezavisnosti, sa početkom u 21 sat.

Ovim koncertom jedna od najpopularnijih regionalnih grupa podsjetiće podgoričku publiku na svoje brojne hitove i promovisati novi CD “Priča o nama”.

 “Neverne bebe” postoje od 1993. godine i od tada su nekoliko puta mijenjale postavu. Karakteristični po ideji od koje nisu htjeli da odstupe ni u najtežim godinama i želeći da sviraju jedino ono što osjećaju bez kompromisa, članovi Nevernih beba izborili su se za svoju čvrstu poziciju na regionalnoj pop-rock sceni i deklarisali kao skup izuzetnih muzičara koji najbolje od sebe daju na koncertima. Bend je osvajač brojnih nagrada od kojih izdvajamo nagrade za najbolji rock album za „Južno od sreće” (2001), najbolji rock album „Bebe IV – The best of” (2004), hit decenije – pjesma „Dvoje” (2004), najbolji rock bend – Beovizija (2006), hit godine – pjesma „Oktobarfest” (2006), album godine „Iza oblaka” (2007), pop grupa godine (2007), singl godine – „Uzmi boje (2010). Članovi grupe su: Milan Đurđević klavijature i vokal; Saša Ranđelović – Ranđa gitara; Tijana Sretković vokal; Jelena Pudar vokal; Vladimir Ružičić – Kebac bubnjevi i Vladan Đurđević – Vlajko bas gitara. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com