Yacht Pool Crna Gora počeo sa radom - Volim Podgoricu

Yacht Pool Crna Gora počeo sa radom

U Baru je zvanično počeo sa radom Yacht Pool Crna Gora, kao dio Yacht-Pool International koji je kao posrednik u osiguranju osnovan 1976. godine.
Od Nedeljka Đuranovića, osnivača Yaht Pool Crna Gora, saznajemo da je glavni cilj ovog osiguravajućeg sistema da ponudi klijentima optimalna pokrića osiguranja za plovila kao i skipere.
«Cilj nam je omogućiti klijentima korištenje naših usluga kako bi znali da u svakom trenutku imaju osiguranje koje pokriva sve njihove potrebe, imovina (brod) im je sigurna, a u slučaju nesretnog događaja (štete) imaju se kome obratiti jer Yacht-Pool ima Help line 0-24 sata.» – istakao je Đuranović.

Displaying DSC_9237.jpg
Na prigodnoj svečanosti ovim povodom okupili su se predstavnici branše osiguranja, Uprave Pomorske siguranosti, Lučkih kapetanija, ljudi iz nautičkog biznisa kao i sami nautičari.
Džek Šurja, osnivač i direktor Yacht Pool Hrvatska, koja pruža podršku Yaht Pool-u Crna Gora, ovim povodom je kazao da bez obzira dali se radi o malom plovilu za rekreativne svrhe ili o prekookeanskom plovilu pretpostavke za dobro pokriće leže u dubinskom pomorskom znanju brodograditeljstva, pomorskoga prava i pomorskih uzanca. Snaga Yacht-Pool-a leži upravo u navedenoj interdiscinplinarnosti i specijalizovanosti.
Yacht-Pool Internationl djeluje širom cijele Evrope te je kao logičan slijed razvoja tržišta otvorena i podružnica u Crnog Gori sa sjedištem u Bar-u.
Matjaž Božič, izvršni direktor Lovćen osiguranja koje je strateški partner Yacht Poola MNE, je istakao da će Lovćen davati osiguravajuče pokriće za polise izdate preko Yaht Poola u Crnoj Gori.
«Prepoznali smo da funkcija osiguranja doprinosi razvoju nautičkog turizma i spremno smo dočekali ovakvu organizaciju koja će u potpunosti na našem tržištu i uz našu podršku dati puni doprinos u podizanju nivoa osiguranja u nautici i svemu što ova oblast sa sobom nosi.»-zaključio je Božič.

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com