“Putin je htio da zbaci Vladu male, lijepe Crne Gore” - Volim Podgoricu

“Putin je htio da zbaci Vladu male, lijepe Crne Gore”

Američki senator Džon Mekejn optužio je ruskog lidera Vladimira Putina da je pokušao da zbaci vladu Crne Gore, koju je nazvao “lijepom, malom zemljom”.

Gostujući u emisiji na CBS, Mekejn je rekao da se ruski predsjednik “izvukao” pokušavajući da, kako tvrdi republikanski senator, promijeni rezultat američkih predsjedničkih izbora 2016. godine”, a da nije bilo kazne za te pokušaje.

“Znamo da je Rusija pokušala da promijeni ishod naših izbora u novembru prošle godine. I nijesu uspjeli, ali je zaista bilo sofisticiranih pokušaja da to urade”, rekao je Mekejn.

On je naglasio da Moskva nije platila “nikakvu cijenu za to”.

“Da ste vi Vladimir Putin, koga sam upoznao tokom godina, vi sjedite tamo i izvučete se iako ste bukvalno pokušali da promijenite ishod ne samo naših izbora. Francuskih izbora. Pokušao je da zbaci vladu Crne Gore, lijepe male zemlje. I nije bilo nikakve kazne”, rekao je Mekejn.

Komentarišući današnje objave na Tviteru američkog predsjednika Donalda Trampa, u kojima navodi da je s Putinom razgovarao o formiranju neprobojne jedinice za sajber bezbjednost, Mekejn se nasmijao na ideju o takvom planu.

Mekejn: Putin htio i da promijeni ishod izbora u SAD (Foto Beta)

“Siguran sam da bi Putin mogao da bude od ogromne pomoći, s obzirom na to da on sprovodi hakovanje”, rekao je Mekejn.

Tramp je danas objavio na Tviteru da je s Putinom u Hamburgu razgovarao o formiranju jedinice za sajber bezbjednost, koja bi se bavila zaštitom od hakerskih napada tokom izbora.

Takođe se osvrnuo i na pitanje miješanja Rusije u američke izbore, o čemu je takođe razgovarao sa Putinom u Hamburgu.

“Snažno sam dva puta pritisnuo predsjednika Putina o ruskom miješanju u naše izbore. On je to žestoko odbacio. Već sam rekao svoje mišljenje…”, dodao je Tramp.

3 komentara

  1. XOXOXO, cus ovoga Satanistu mekejna! Da je htio Putin da zbaci ovog naseg jada u CG, on bi bio dolje vec i u corci! Al Rusija hoce da se narod Crnogorski i svi drugi Sloveni sami oslobode svojih diktatora, lopova i brukacha! Kad Putin bude htio da Milo i Dule bace kasiku, i odu na zasluzeni odmor u corku, to ce se i desiti!!! Zivjela Rusija!

  2. This web-site is actually a walk-through it really is the info you wished with this and didn’t know who must. Glimpse here, and you’ll definitely discover it.

Slične Objave

Preporučujemo
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com