MORBIDNO: Ubila majku pa joj se izvinila preko Fejsbuka - Volim Podgoricu

MORBIDNO: Ubila majku pa joj se izvinila preko Fejsbuka

Ana Šreder (15) iz Ilinoisa brutalno je ubila svoju majku prošlog četvrtka u njihovoj porodičnoj kući, iz još neutvrđenih razloga. Djevojčica je čekala da joj majka dođe sa posla, a potom joj je rekla da stavi peškir preko glave. Kada je žena to učinila, Ana je izvukla pištolj i pucala joj u glavu!

Tinejdžerka je potom svojoj najboljoj drugarici Rejčel poslala poruku u kojoj joj je priznala šta je uradila. Pošto joj Rejčel nije vjerovala, Ana je uslikala leš i poslala fotografiju, a potom je na Fejsbuku napisala potresan status u kojem se oprostila od svoje majke, piše britanski San.

– Ne znam da li možeš sada da me vidiš, ali ako možeš, želim da ti kažem da si mi uvijek bila najbolji prijatelj. Puno toga sam htjela da ti kažem, da radim sa tobom. Nisam uvijek bila najbolja ćerka i žao mi je zbog toga. Mama, volim te, želim da znaš da te nikad neću zaboraviti – napisala je tinejdžerka na društvenoj mreži.

Ubrzo je u kuću došla njena drugarica Rejčel, a potom joj pomogla da prikrije tragove. Djevojčice su oprale krv, a tijelo majke odnijele u spavaću sobu gdje su ga prekrile čaršavom, a potom su legle da spavaju. U petak ujutru su se dogovorile da zapale kuću kako bi prikrile tragove. Sve su pripremile za bijeg, čak su i ofarbale kosu kako ih niko ne bi prepoznao. U subotu ujutru su zapalile kuću, ali pošto nisu znale gdje bi bježale, Ana je otišla kod oca, a Rejčel svojoj kući.

Dim u kući je video vatrogasac koji je slučajno tu prolazio i odmah je pozvao kolege. Skoro istovremeno Rejčel je svojoj majci priznala šta se dogodilo i policija je odmah uhapsila dvije tinejdžerke.

Ana je policiji odmah priznala da je ubila majku.

(Alo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com