OSUMNJIČENI ZA TROSTRUKO UBISTVO UHAPŠEN U CG - Volim Podgoricu

OSUMNJIČENI ZA TROSTRUKO UBISTVO UHAPŠEN U CG

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su danas lišili slobode lice koje je danas u Albaniji, kako se sumnja, počinilo  krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu tri lica.

 

Naime, službenici CB Bar su, 15.07.2017.godine,  raspolažući operativnim podatkom  da se u rejonu Ostrosa nalazi lice A.Z.P. iz Albanije, koje potražuju policijski službenici Albanije zbog krivičnog djela  koje je danas izvršeno u Skadru na štetu 3 lica, od kojih se jednom bore za život, pronašli i lišili slobode ovo lice. Nakon izvršenog krivičnog djela u Skadru, naime navedeno lice se dalo u bijeg  i ilegalno ušlo u Crnu Goru. Službenici CB Bar su  izvršili taktičku radnju zasjeda  i na teritoriji  Ostrosa su ga lišili slobode.

 

U toku je potvđivanje identiteta putem NCB Interpol Podgorica i dalja komunikacija sa službenicima albanske policije u vezi procedure preuzimanja navedenog lica.

2 komentara

  1. I think other web site proprietors should take this site as an model, very clean and excellent user friendly style and design, let alone the content. You are an expert in this topic!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com