Demokrate: Građani Pljevalja odlučili da kazne dosadašnju lokalnu vlast - Volim Podgoricu

Demokrate: Građani Pljevalja odlučili da kazne dosadašnju lokalnu vlast

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, generalni sekretar Demokrata, Boris Bogdanović, rukovodstvo pljevaljskih Demokrata i Mlade Demokrate nastavile su sa obilaskom pljevaljskih domaćinstava., saopšteno je iz ove partije.

“Trećeg dana kampanje u Pljevljima obiđeno je 1725 domaćinstava na sledećim područjima- Donji i Gornji Moćevac, Ševari, Kupusište, Guke i Židovići. Na ovim područjima Demokrate su zabilježile ukupnu podršku od 28,07%. Ovolika podrška već trećeg dana kampanje pokazatelj je da su građani Pljevalja odlučili da kazne dosadašnju lokalnu vlast, a da su najiskreniju alternativu prepoznali u Demokratskoj Crnoj Gori. Domaćin porodice Gogić koja živi na području Židovića požalio se predsjedniku Bečiću da mještani ovog naselja nemaju asfaltirane puteve do svojih domova, a prilazni put do pojedinih domaćinstava je nikakav, stoga u zimskom periodu te kuće bivaju praktično odsječene od ostalih. Ovakvo loše stanje putne infrastrukture i njeno neodržavanje posebno otežava normalno funkcionisanje staračkim domaćinstvima u Židovićima zimi, jer, zbog neočišćenih puteva ne mogu da pođu u nabavku po namirnice”, navodi se u saopštenju Demokrata.

U saopštenju se dodaje da je predsjedniku Demokrata saopšteno da su donji djelovi naselja imaju problema sa poplavama, posebno kada naiđu periodi dugih i obilnih padavina, te da mještani svake godine strahuju za svoje domove. 

“Mi iz Demokratske Crne Gore smo ubijeđeni da će iz naše posvećenosti Pljevljima proisteći primjeren odgovor svima koji su nanosili štetu, kako Pljevljima tako i njegovim žiteljima.  Obilaskom domaćinstava i posvećivanjem pažnje svakom čovjeku, pokazujemo da smo ljudi koji se istinski bore za narod, te je i podrška koju trenutno uživamo, a sigurni smo da će ona samo ići uzlaznom putanjom, u potpunosti opravdana”, zaključeno je u saopštenju Demokrata.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com