Đurđević: Ništa nije gotovo - Volim Podgoricu

Đurđević: Ništa nije gotovo

Fudbaleri Partizana su stigli u Podgoricu, gdje će sjutra igrati revanš 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Budućnosti.

„Crno-bijeli” su slavili 2:0, ali ne misle da je išta riješeno.

„Imamo solidnu prednost, ali ništa nije gotovo. Očekujemo teško gostovanje, znamo da će Budućnost da nas napadne. Čekaćemo šansu da što prije postignemo gol, jer Partizan uvijek ide na pobjedu”, rekao je napadač Uroš Đurđević.

Trener šampiona Srbije Miroslav Đukić na put je poveo 20 igrača, među kojima je i Brazilac Leonardo da Silva Souza, koji se prethodnih sedmica raspravljao sa upravom.

Jedan od aduta Beograđana biće 22-godišnji Cetinjanin Marko Janković, koji je igrao sjajno u prvom meču, a pod Goricom je blistao i u pobjedi Crne Gore nad Jermenijom prije mjesec (4:1).

„Biće teško, jer smo u prvoj utakmici mogli da steknemo veću prednost. Moramo da budemo oprezni. Igraćemo na dobroj podlozi, pred punim tribinama, a nadam se da će biti i naših navijača, jer nam mnogo znače. Sprema se atmosfera kakva dugo nije viđena u Crnoj Gori”, rekao je crnogorski reprezentativac.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com