Medojević saslušan u Tužilaštvu: “Katnić se ponaša kao Višinski” - Volim Podgoricu

Medojević saslušan u Tužilaštvu: “Katnić se ponaša kao Višinski”

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević saslušavan je dva sata u Specijalnom državnom tužilaštvu, prenosi portal ,,Vijesti”.

Medojevića je u svojstvu osumnjičenog saslušavala specijalna tužiteljka Lidija Vukčević. 

On je na konferenciji za javnost saopštio da je Vukčević tokom saslušanja rekao da je proces protiv njega politički montiran.

Kazao je da je po srijedi odmazda glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića zbog njegove javno izgovorene riječi. 

“Radi se o privatnoj pozajmici novca čovjeka koji je dokazao da je novac legalan”, kazao je Medojević.

Lider PzP je kazao da je odbio da odgovara na pitanja tužioca, ali je rekao da će odgovorati na pitanja suda. On je kazao da je tako postupio jer SDT ne postupa profesionalno.

“Specijalni državni tužilac Katnić se ponaša kao nekada sovjetski tužilac Višinski koji je govorio dajte mi čovjeka, ja ću naći zločin”, kazao je Medojevićev advokat Feđa Dimović.

Medojević je osumnjičen da je organizator kriminalne grupe koja je navodno prala novac.

 

Medojeviću je poziv za saslušanje u Specijalnom tužilaštvu poslat prošle srijede. On je u Tužilaštvo došao u pratnji advokata.

Njemu je Skupština skinula imunitet krajem juna nakon čega je proveo skoro sedam dana u zgradi Parlamenta.

Nakon toga je Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković izdao obavezno uputstvo za postupanje kojim brani da se Medojević hapsi.

Vijesti

1 komentar

  1. Najveci Terorista i kriminalac je Katnic. Ona odvratna celava nosata spodoba, silovatelj, ratni zlocinac, ker i hijena DPS mafije… TO se vidi iz aviona. Jednog dokaza nema, a on maltretira poslanike za koje je glasalko preko 80 000 Crnogoraca! Alo Katnicu kukavice, pazi sa kim se igras oloshu lazljivi. TO sto ti nisi ima nikad djevojku, jer si ruzan i zao ko djavo, to nije nas problem! Seksualne frustacije i zlocine sa ratista, divljanje po Dubrovniku, kradja imovine, silovanja, to je sve u biografiji ovog olosha koji misli da je on Tuzilac, a ustvari je Kriminalac !!! Ua DPS sekto, nabijem vas na kurac!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com