PODGORICA: Predala se braća osumnjičena za pokušaja ubistva - Volim Podgoricu

PODGORICA: Predala se braća osumnjičena za pokušaja ubistva

Podgoričani Dejan i Miško  Matanović predali su se policiji večeras. Dejan (29) i Miško (23) su osumnjičeni da su 12. jula probali da ubiju H.T. Nakon saslušanja u tužilaštvu, određeno im je zadržavanje.

Policija je saopštila da su njih dvojica tog dana oko 12:20 ispred Dekar benzinske pumpe, gdje su sjedjeli, u u ulici Put Radomira Ivanovića, fizički napali H.T. koji se nalazio u svom vozilu, “udarajući ga rukama i nogama i pokušavajući da ga primoraju da napusti vozilo.”

“H.T. je uspio da upali vozilo i da napusti lice mjesta. Dok se udaljavao sa lica mjesta, D.M. i M.M. su, kako se sumnja, upotrijebili vatreno oružje, ispalivši više hitaca u pravcu oštećenog koji srećom nisu pogodili ovo lice. Nakon izvršenja ovog krivičnog djela oni su se dali u bjekstvo, u pravcu Tuzi vozilom marke „Golf VI“”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Patrola je na licu mjesta našla tri čaure.

“Službenici podgoričke policije su odmah preduzeli nih operativnih i kriminalističkih mjera i radnji u cilju rasvijetljavanja ovog događaja i došli do saznanja da su osumnjičeni za ovo krivično djelo D.M. i M.M. Vozilo, koje su ova lica, koristila prilikom bjekstva sa lica mjesta je pronađeno i biće predmet vještačenja. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom užilaštvu u Podgorici koji je naložio da se protiv ovih lica podnese krivična prijava zbog osnovane sumnje da su počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju”, zaključuje se u saopštenju.

 (Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com