UHAPŠEN PODGORIČANIN: Osumnjičen da je dodirivao djevojčicu - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Osumnjičen da je dodirivao djevojčicu

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su u kratkom roku, istog dana kada je događaj prijavljen, identifikovali i lišili slobode N.Đ. (34) iz Podgorice, koji je osumnjičen za krivično djelo nedozvoljene polne radnje na štetu maloljetne djevojčice stare deset godina, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, tada nepoznati muškarac, kasnije identifikovan kao N.Đ, je 13.07.2017. godine oko 13,15 časova prišao djevojčici ispred zgrade u kojoj ona živi. Ona je tada bila sama na igralištu i igrala se sa mačićima. On je djevojčicu, kako se sumnja, nakon kraćeg razgovora počeo da dodiruje po intimnim djelovima tijela, nagovarajući je da zajedno potraže mjesto na kojem će navodno skloniti mačiće. Djevojčica je pobjegla i otišla kući gdje je sve ispričala roditeljima. Oni su odmah događaj prijavili policiji.

Službenici CB Pogorica su odmah postupili po prijavi i uspjeli su da identifikuju i liše slobode osumnjičenog za manje od šest sati od kada se događaj desio. Naime, službenici CB Podgorica su preduzeli brojne koordinirane operativne i kriminalističke mjere i radnje na osnovu kojih je ovo lice identifikovano, locirano a potom i lišeno slobode istog dana oko 19,00 časova.

Osumnjičeni N.Đ. je, uz krivičnu prijavu, priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici. Tužilac je za njega, nakon saslušanja, donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu Osnovnog suda u Podgorici kojem će biti priveden danas, kazali su iz UP.

 

2 komentara

  1. Another thing I have noticed is always that for many people, a bad credit score is the results of circumstances beyond their control. By way of example they may happen to be saddled with illness so they have excessive bills for collections. It can be due to a employment loss or inability to do the job. Sometimes divorce process can truly send the finances in the wrong direction. Thank you for sharing your notions on this site.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com