PODGORIČANIN UHAPŠEN ZBOG BLUDNIČENJA NAD DJEVOJČICOM: Već osuđivan zbog istog krivičnog djela! - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN UHAPŠEN ZBOG BLUDNIČENJA NAD DJEVOJČICOM: Već osuđivan zbog istog krivičnog djela!

Podgoričanin N. Đ. koji je prije tri dana uhapšen zbog sumnje da je desetogodišnjakinju dodirivao po intimnim djelovima tijela, već jednom je osuđivan zbog krivičnog djela nedozvoljene polne radnje.

Tridesetčetvorgodišnjak je juče poslat u Istražni zatvor zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje na štetu desetogodišnje djevojčice. Pritvor do 30 dana odredio mu je istražni sudija podgoričkog Osnovnog suda Zoran Radović.

“Pritvor je određen zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje i opasnosti od ponavljanja krivičnog djela”, kazala je “Vijestima” portparolka tog suda Anja Krkeljić.

Objasnila je da je N. Đ. ranije osuđivan više puta, od čega jednom za isto krivično djelo.

Podgoričanin je uhapšen 13. jula zbog sumnje da je tog dana oko 13.15 sati u Podgorici prišao djevojčici dok se igrala ispred zgrade u kojoj živi, a potom dodirivao intimne djelove njenog tijela.

Iz Uprave policije saopštili su da im je porodica djevojčice prijavila da je desetogodišnjakinji, dok se na igralištu sama igrala sa mačićima, prišao stariji nepoznati muškarac i bludničio nad njom.

“On je djevojčicu, kako se sumnja, nakon kraćeg razgovora počeo da dodiruje po intimnim djelovima tijela, nagovarajući je da zajedno potraže mjesto na kojem će navodno skloniti mačiće. Djevojčica je pobjegla i otišla kući gdje je sve ispričala roditeljima. Oni su odmah događaj prijavili policiji”, saopšteno je iz UP. 

Podgorički inspektori su uspjeli da ga identifikuju i uhapse nakon nepunih šest sati. 

“Službenici CB Podgorica su preduzeli brojne koordinirane operativne i kriminalističke mjere i radnje na osnovu kojih je ovo lice identifikovano, locirano a potom i lišeno slobode istog dana oko 19 časova. Osumnjičeni N.Đ. je, uz krivičnu prijavu, priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici. Tužilac je za njega, nakon saslušanja, donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu Osnovnog suda u Podgorici”, saopšteno je juče iz Uprave policije.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com