“Ajkule” ovjerile plasman u četvrtfinale - Volim Podgoricu

“Ajkule” ovjerile plasman u četvrtfinale

 

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore savladala je Kazahstan 13:5 u utakmici posljednjeg, trećeg kola A grupe Svjetskog prvenstva u Budimpešti. Crnogorski vaterpolisti su tako osvojili prvo mjesto u grupi i izborili direktan plasman u četvrtfinale. 

“Ajkule” će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika meča Grčka – Japan. Pobjeda protiv Kazahstana nijednog trenutka nije došla u pitanje, a naša selekcija je posao završila već u prvom poluvremenu koje je dobila sa 6:0.

Redom su pogađali Petković, Mišić, Čučković, Murišić, Aleksandar Radović i Darko Brguljan. Na startu treće četvrtine Đuro Radović je povisio na 7:0, da bi Kazahstan prvi gol postigao u 17. minutu.

Do kraja su izabranici Vladimira Gojkovića mirno priveli meč kraju, za konačnih 13:5.

Čučković je predvodio “ajkule” sa četiri pogotka, dok je dva postigao Aleksandar Radović. U strijelce su se još upisali Petković, Ukropina, Mišić, braća Brguljan, Murišić, Đuro Radović i Petković.

Na drugoj strani, Ukumanov je dva puta zatresao mrežu, a pogodili su još Šmider, Vermeš i Rudaj.

U drugom meču naše grupe Kanada i Brazil su igrali neriješeno 6:6.

RTCG

1 komentar

  1. Maybe you have considered regarding which includes a bit more than just your site content? I am talking about, what you think are useful and all. Even so let’s suppose you added some terrific photographs or even videos to provide your site content more! Your posts is fantastic but with images and videos, this website could certainly become one of the best in its industry. Fantastic weblog!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com