Home / ŽIVOT + / Horoskop / OVE VEZE SU NEMOGUĆE! Ovi horoskopski znakovi čine najgore parove

OVE VEZE SU NEMOGUĆE! Ovi horoskopski znakovi čine najgore parove

 

Koliko god da postoji privlačnost između ovih znakova, oni su totalno nekompatibilni i čine najgore parove.

 

Ovan i Bik 

Kako imaju slične osobine, kao što je tvrdoglavost, Ovnovi i Bikovi teško pronalaze zajednički jezik. U slučaju sukoba, nijedno od njih neće popustiti, te su svađe neizbježne. Pritom, Ovan ne voli da polaže račune, niti dozvoljava Biku da mu soli pamet, što oni često znaju. 

Bik i Strijelac 

Ako pitate Bika šta najviše želi sa partnerom, on će vam iz topa reći da mu je želja da provodi mirne večeri, u prijatnom razgovoru. Za razliku od njega, Strijelac priželjkuje nove avanture i uzbudljiva iskustva. 

Vodolija i Rak 

Vodolije posjeduju slobodan duh i lepršavost, koja se može svidjeti Raku, ali u nekom trenutku počeće da ga nervira, a ujedno će izazvati nesigurnost. Takođe, Vodolije često vole da ispravljaju ljude, a Rakovi to, naprosto rečeno, ne podnose. 

Lav i Škorpija 

Dok Lavovi obožavaju da dobijaju komplimente, Škorpije ih teško daju bilo kome – osim sebi. Oni negde duboko u sebi misle da je iskazivanje divljenja drugoj osobi znak slabosti. 

Djevica i Strijelac 

Dobro je poznato da su Djevice opsjednute savršenstvom i redom. Za razliku od njih, Strjelčevi su totalno nonšalantni i opušteni, zbog čega jedno drugo znaju i te kako da živciraju. 

Škorpija i Ovan 

Ova kombinacija se ne preporučuje u horoskopu, jer se odnos Škorpije i Ovna često povezuje sa dramom. Oba znaka obožavaju kontrolu i moraju imati zadnju riječ, zbog čega je ova veza jedna velika tempirana bomba.

Astro zabava

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com