Bikovi vam NEĆE OPROSTITI nepoštovanje, ŠKORPIJA ne voli LAŽOVE!

 

Ovan (21. mart – 19. april)

 

Posesivnost. Ne možete da podnese posesivnost partnera jer ste izrazito nezavisni i želite imati svoj život izvan vašeg odnosa.

Takođe, želite svoj prostor i svoju slobodu i nećete tolerisati nekoga ko vas guši, čak i ako vas guši ljubavlju.

Bik (20. april – 20. maj)

Nepoštovanje. Previše ste ponosni i imate izuzetno visoke standarde, tako da svako ko vas ne poštuje, biće izbačen iz vašeg života.

Bez obzira na to koliko volite tu osobu, nikada nećete gledati na nju na isti način, ako vam ikad, čak i u šali, pokaže nepoštovanje.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Rezervisanost. Ne možete biti s nekim tko nije društven, jer vi žudite za aktivnim društvenim životom.

Imate mnogo prijatelja i poznanika i treba vam partner koji je u stanju nositi se s ovom vrstom društvenog pritiska.

Neko ko je mrzovoljan ili povučen neće odgovarati vašoj društvenoj osobnosti.

Rak (21. jun-22. jul)

Zatvorenost. Ne možete da budete s nekim ko je rezervisan i skriva neke stvari od vas. Vi ste emocionalni i intuitivni i želite biti u mogućnosti razgovarati s partnerom i pomoći mu ako prolazi kroz teška vremena i ne želite da skriva svoje tajne od vas.

Neko ko vam se ne otvara neće biti u mogućnosti dati vam snažnu emocionalnu vezu koju želite.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Sramežljivost. Vi ste uvijek u centru pažnje i iako ne možete biti s nekim ko vam krade tu pažnju, ne možete ni biti s nekim ko barem to neće pokušati.

Vi ste samouvjereni i želite partnera koji će vam neki način pružati izazov.

Ako ste s nekim tko je sramežljiv i rezervisan, osjećaćete kao da nema uzbuđenja u vezi, vama je potrebna osoba koja ima smjelosti.

Djevica (23. avgust -22. septembar)

Neambicioznost. Vama je bitna karijera i uspjeh. Želite partnera koji je na istoj valnoj dužini, koji shvata vaše ciljeve i snove, ali takođe ima i svoje.

Ako ste s osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvijek ćete osjećati kao da nešto veliko nedostaje u vašoj vezi i u vašim svakodnevnim razgovorima, jer to je uglavnom ono o čemu vi želite razgovarati.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Negativnost. Vi ste pozitivna osoba i uvijek mislite kako je sutra bolji dan. Zato vi ne možete podnijeti negativnog ili dramatičnog partnera.

Volite biti okruženi dobrim vibracijama i dobrom energijom i veza s osobom koja vam crpi energiju za vas ne dolazi u obzir.

Škorpion (23. oktobar – 21. novembar)

Laganje. Možete prihvatiti sve partnerove mane osim laganja. Laganje za vas znači kraj veze i to je vjerovatno najbrži način da vas izgubi – čak i ako je to samo bijela laž.

Vi cijenite iskrenost i transparentnost i nikada nećete oprostiti svom partneru laž.

Strijelac (22. novembar – 21. decembar)

Lijenost. Ne možete biti s lijenom osobom, vi ste uvijek u pokretu i u potrazi za sljedećom ekstremnom avanturom, ako vaš partner ne drži korak s vama, vjerovatno ćete i dalje raditi sve te stvari bez njega/nje.

Dakle, treba vam neko ko je energičan kako bi upotpunili svoj brzi način života.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Neodgovornost. Ne možete biti s nekim ko ne zna kako biti odgovoran ili s nekim tko ne zna što želi. Vi znate što želite i uvijek to i dobijete, te želite nekoga ko se može brinuti za vas, jer vi uvijek vodite brigu o svima ostalima.

Zato nikada nećete trpjeti neodgovornog partnera, jer ćete uvijek osjećati kao da ste vi ona osoba koja se brine za vas oboje.

Vodolija (20. januar -18. februar)

Praktičnost. Kako možete govoriti o svojim ekscentričnim idejama i snovima kada imate realnog partnera? Vi ste nekonvencionalni, buntovni i pomalo bizarni i ne možete biti s nekim pragmatičnim ili s nekim ko ne potiče vašu kreativnu crtu.

Treba vam neko ko može sanjati s vama i podržati vaše najluđe snove, čak i ako ih ne razumije.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Neosjetljivost. Vrlo ste osjetljivi i emocionalni čak i ako pokušate da to prikažete drugačije. Bezobzirnost ili nebriga za vaše osjećaje je dovoljno dobar razlog da odete.

Ne možete s nekim ko je sebičan, treba vam neko ko ima veliko srce.

Atma.hr

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close