Policija otkrila ko je zapalio auta u Podgorici - Volim Podgoricu

Policija otkrila ko je zapalio auta u Podgorici

 

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su nakon intenzivnih mjera i radnji ravijetlili krivično djelo izazivanje opšte opasnosti koje je počinjeno u oktobru prošle godine u Podgorici podmetanjem požara na dva vozila, saopšteno je iz Uprave policije

Zbog sumnje da počinio ovo krivično djelo, službenici CB Podgorica su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu podnijeli krivičnu prijavu protiv M.P. (36) iz Nikšića. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na štetu S.O. (45) iz Podgorice u I.J. (40) iz Podgorice, na način što je, 13.10.2017. godine oko 04,30 časova u ulici Radosava Burića, na parking prostoru zapaljivom tečnošću polio dva motorna vozila i izazvao požar na tmv marke „Iveko“ cetinjskih registarskih oznaka vlasništvo S.B, i pmv marke „Audi 100“ podgoričkih registarskih oznaka, u vlasništvu I.J.

Od momenta prijave krivičnog djela, službenici podgoričke policije su, u saradnji sa Forenzičkim centrom, preduzimali niz aktivnosti na njegovom rasvijetljavanju. Sveukupne policijeske mjere i radnje, kvalitetno odrađen uviđaj lica mjesta, prikupljeni tragovim, uključujući i potrebna vještačenja, doveli su do identifikovanja osumnjičenog M.P.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu koji je naložio da se protiv ovog lica podnese krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo izauzivanje opšte opasnosti.

 

M.P se nalazi u ZIKS-u na izdržavanju zatvorske kazne zbog počinjenih krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta kao iz oblasti  požara i eksplozija, kazali su iz UP. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com