Ana Kokić nakon nastupa u Sutomoru, završila u bolnici

 

 

Kako “Blic” saznaje, pjevačici je nakon nastupa u Sutomoru u subotu uveče pozlilo, nakon čega je primljena u bolnicu, gdje su joj odmah dali infuziju.

 

Ana Kokić je posljednjih mjeseci preopterećena obavezama. Nastupa skoro svaki dan, a otkako je krenula ljetnja sezona u Crnoj Gori, Ana skoro da nema ni dan odmora. Jedna je od najtraženijih domaćih pjevačica, što nju raduje, ali sve je uzelo danak u subotu uveče nakon što je Kokićeva nastupila u Sutomoru. Pjevačica je održala spektakularan nastup, ali joj je pred kraj bilo loše.

“Ana je publiku digla na noge već pri prvim taktovima. Pjevala je cijelu noć, a svi su đuskali uz njene pjesme. Atmosfera je bila fenomenalna, ali joj je pred kraj pozlilo. U jednom momentu više nije mogla da stoji na nogama, pa su joj momci iz benda nekoliko puta pomogli da niko ne bi primijetio. Kada je završila nastup, sišla je s bine i istog momenta joj je pozlilo. Pozvali su Hitnu pomoć i Ana je ubrzo primljena u bolnicu, gdje su joj dali infuziju”, priča izvor koji je bio na licu mjesta.

Ana je primila koktel vitamina koji ju je povratio i nakon nekoliko sati osjetila se bolje.

Blic

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close