CRNOGORAC U BRITANSKOM X-FAKTORU: Kalezić šokirao Sajmona Kauela i Nikol Šerzinger - Volim Podgoricu

CRNOGORAC U BRITANSKOM X-FAKTORU: Kalezić šokirao Sajmona Kauela i Nikol Šerzinger

 

Crnogorski multimedijalni umjetnik Slavko Kalezić, nakon poziva svjetski slavnog producenta Sajmona Kauela, koji je uslijedio poslije Eurosonga u Kijevu, uspješno je prebrodio prvu audiciju britanskog izdanja “X Faktora” u Londonu.

 

Metro, pozivajući se na Daily Star, izvještava da je Kalezić, osim Kauela, impresionirao ostatak stručnog žirija, koji čine: Nikol Šerzinger (američka pjevačica, bivša članica grupe The Pussycat Dolls), Šeron Ozborn (TV voditeljica, menadžerka i supruga Ozija Ozborna) i Luj Volš (poznati menadžer).

Kalezić se žiriju predstavio pjesmom “End Of Time” od Bijonse, njegovog uzora, a poput nastupa na Eurosongu i ovog puta Slavko je nosio sada već poznatu pletenicu.

Kalezić je Dnevnim novinama iz Londona poručio da prije kraja avgusta ne smije pričati o novom poduhvatu, ali na osnovu tizera njegovog nastupa, koji je prije dvije večeri objavljen na programu britanske televizije ITV jasno je da je žiri bio šokiran Kauel i Ozborn su se smješkali, Nikol je bila zabezeknuta…

Podsjetimo, britansko izdanje “X Faktora” najgledaniji je muzički takmičarski program na svijetu, a ukoliko ne bude iznenađenja, pred Kalezićem je još jedan nastup u okviru “live” audicije, dok od toga zavisi dalji angažman (bootcamp, kuća sudija, program uživo).

Još nije poznat tačan termin početka prikazivanja britanskog izdanja, ali očekuje se da to bude krajem idućeg mjeseca.

Dnevne novine

1 komentar

  1. Ima li ko kesu da povratim :X :C :O 🙁 Sa ovim se Crnogorci danas diche jelll?? E dje smo dogurali, Njegosh ni se nece ni javit na onaj svijet!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com