DA LI JE ZAISTA TAKO? Ovi horoskopski znakovi NE MOGU bez kafe! - Volim Podgoricu

DA LI JE ZAISTA TAKO? Ovi horoskopski znakovi NE MOGU bez kafe!

 

 

Ovi znakovi nisu bez razloga u horoskopu okarakterisani kao najveći ljubitelji kafe. Za njih važi ona – sve im uzmi, samo kafu ne!

 

BIK
Ljubitelji luksuza, najveći hedonisti od svih 12 znakova, Bikovi su i, potpuno očekivano, strastveni ljubitelji kafe. Iako mogu da piju bilo koju kafu, zna se koja im je omiljena: jaka, crna, turska kafa! Ujutro bi radije spavali sat vremena kraće, nego što bi sebi uskratili onaj divni jutarnji ritual uživanja u mirisu i ukusu božanstvenog napitka. Pravi su majstori u ugađanju sebi, ali i drugima. Blago onom ko ima Bika za kolegu! On zna da nema tog problema koji jedna šoljica kafe ne može da riješi!

VAGA
Možda su u životu dosta neodlučni, i dvoume se oko svega, ali oko jedne stvari nemaju dilemu – kafe! Radije će popiti šoljicu turske kafe, nego bilo kog voćnog napitka, hladnog soka i osvježavajućeg koktela. Njih zanima samo kafa. I ujutro, i popodne, i uveče. Bilo kad i bilo gdje. Ako na plaži vidite dvije djevojke da uživaju u šoljama dobre turske kafe, sa nekoliko instant kesica u torbi (da se nađe), znajte – jedna je definitivno Vaga!

LAV
Snažna, uspješna, nezavisna. Lavici ne treba neko ko će se brinuti o njoj, već muškarac koji zna kakvu kafu da joj donese. Da, dobro ste pročitali. Žena Lav, ipak, ima jednu slabost – crnu, jaku, tursku kafu. Ako želite da je oborite s nogu, priuštite joj šolju turske kafe negdje na obali mora, dok sjedite na vrelom pijesku i ćaskate. Vidjećete, uživaće kao nikad prije!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com