Vlada imenovala nove starješine - Volim Podgoricu

Vlada imenovala nove starješine

Istoričarsku umjetnosti Vjeru Borozan Vlada je danas imenovala za direktoricu Javne ustanove Narodni muzej Crne Gore umjesto Pavla Pejovića, koji je razriješen dužnosti zbog ispunjenja uslova za starosnu penziju.

Na dužnost načelnika Odjeljenja za vojno obavještajne i bezbjednosne poslove u Ministarstvu odbrane postavljen je Miljan Perović, saopšteno je iz Vlade.

Umjesto dosadašnjeg Odbora direktora Pošte Crne Gore AD Podgorica na čelu sa Igorom Radusinovićem, imenovan je novi Odbor direktora u sastavu Jaho Pepić, Muamer Raščić, Aleksandar Ljumović, Milan Martinović i Branko Femić.

Za državnu sekretarku u Ministarstvu kulture imovana je Sandra Đurbuzović, a za sekretara Ministarstva rada i socijalnog staranja Elmedin Rovčanin.

Imenovani su generalni direktori generalnih direktorata u Ministarstvu vanjskih poslova i to: za multilateralne poslove Ivan Ivanišević, za bilateralne poslove Ivan Leković, a za konzularne poslove Selim Lika, za ekonomsku i kulturnu diplomatiju Ana Vukadinović, a za NATO i politiku bezbjednosti Dubravka Lalović.

Za generalnu direktoricu Direktorata za odnose sa vjerskim zajednicama u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava, postavlja se Žana Filipović.

Godišnji odmor od 31. jula do 21. avgusta

Godišnji odmori u Vladi, ministarstvima i drugim organima uprave u 2017. godini koristiće se, u skladu sa današnjim Zaključkom Vlade, od 31. jula do 21. avgusta 2017. godine.

“Ministri i starješine organa uprave obavezani su da sačine plan korišćenja godišnjih odmora, kojim će omogućiti kontinuitet u radu ministarstava, odnosno organa uprave,” saopšteno je iz Vladinog Biroa.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com