PUKLA LJUBAV: Božo Vrećo pratio svog vjerenika i saznao groznu istinu! - Volim Podgoricu

PUKLA LJUBAV: Božo Vrećo pratio svog vjerenika i saznao groznu istinu!

Božo Vrećo, poznati pjevač sevdalinki iz BiH, koji je prije dva mjeseca najavio vjenčanje sa misterioznim muškarcem iz Beograda, raskinuo je vjeridbu sa svojim partnerom.

Naime, Vrećo je sredinom maja objavio na Fejsbuku da se zbog ljubavi sa “najdivnijom osobom na svijetu, koju ga poštuje, razumije, oseća i beskrajno voli”, seli u srpsku prestonicu, a sada je na istoj društvenoj mreži otkrio da se vjenčanje neće dogoditi zbog partnerove prevare.

– Desilo mi se ono čega sam se najviše bojao i uvijek gnušao. Prije nego što sam otišao kod njega da živimo zajedno, smetalo mi je nekoliko stvari koje se nisu uklapale, zbog čega su mi stvarale nemir – započeo je Vrećo iscrpan post na Fejsbuku u kojem je naveo da je preuzeo sve mjere kako bi saznao ko je “čovek sa kojim treba da počne da živi”.

– Moj prijatelj je imao drugara koji ima detektivsku firmu i pratio je dotičnog izvesno vreme. Saznali smo da je imao dupli život i da me je varao i lagao. Izgubio sam veru u ljubav, a pre dve noći sam isplakao sve što sam trebao. A što je najgore, kod takvih osoba je teško prozreti preljubu ili sam ja bio previše slep od ljubavi dok nisam progledao. Sreća u nesreći je da se ovo otkrilo na početku. Neko živi sa ovim celi život i ne zna sa kim živi ili se pravi da ne zna, ali ja ne mogu tako, a nemojte ni vi – napisao je emotivno skrhan Vrećo na Fejsbuku i dodao da jedinu utehu nalazi u podršci majke i sestre.

– I da znate da sam dobro i da sam jak, svašta sam preživio u životu, a ovo je još samo jedna teška životna lekcija o ljudima. Bog mi je pomogao opet da progledam i razumno ne uđem u nešto što me moglo još više povrijediti i koštati mog zdravlja koje moram čuvati iznad svega – zaključio je za kraj Vrećo.

Inače, sarajevski umjetnik Božo Vrećo široj publici je poznat kao izvođač sevdalinki, autentičnog vokalnog i scenskog izraza. Vrećo već godinama unazad nastupa u ženskoj odjeći, zbog čega ga mnogi porede sa Končitom Vurst.

(Alo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com