UHAPŠENE DVIJE OSOBE: Jedan pucao, drugi napao policajca - Volim Podgoricu

UHAPŠENE DVIJE OSOBE: Jedan pucao, drugi napao policajca

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica, Odjeljenja bezbjednosti Kolašin su lišili slobode dva lica. Jedno lice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim djelom izazivanje opšte opasnosti i krivičnim djelom napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, dok je drugo lice lišeno slobode zbog sumnje da je počinilo krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Naime, službenici CB Podgorica, OB Kolašin su, 04.08.2017. godine, oko 22,30 časova, preduzimajući mjere i radnje na osnovu dobijenih saznanja da je jedno lice u posjedu vatrenog oružja, te da se nalazi neposredno ispred cafe bara Balkan, u ulici generala Anđelića, odmah uputili policijsku patrolu na lice mjesta. Dolaskom na lice mjesta policijski službenici zatiču bezbjednosno interesantno lice M.R. (44) iz Kolašina, u društvu sa D.Ž . i V.K., oba iz Kolašina. Prilikom preduzimanja Zakonom predviđenih mjera i radnji prema M.R. od strane službenika policije, ovo lice poteže vatreno oružje i tom prilikom dolazi do rvanja policijskog službenika i M.R. Ovo lice zatim ispaljuje jedan hitac, nakon čega je on upotrebom fizičke sile savladan i lišen slobode. Od M.R. je oduzet revolver marke Smit & Wesson kalibra 38 specijal, u iliegalnom posjedu. Od strane policijskih službenika lišen je slobode J.B. (20) iz Kolašina zbog sumnje da je počinio krivično djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se ova lica liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu, zbog postojanja osnovane sumnje da je M.R počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim djelom izazivanje opšte opasnosti i krivičnim djelom napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, a J.B. zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

2 komentara

  1. There are a few fascinating points soon enough here but I don’t determine if I see every one of them center to heart. There is certainly some validity but I am going to take hold opinion until I take a look at it further. Good write-up , thanks therefore we want much more! Included with FeedBurner also

  2. you are in reality a good webmaster. The website loading pace is incredible. It sort of feels that you’re doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterwork. you’ve performed a wonderful activity on this subject!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com