GDJE DA JE PROVUČEM, KROZ SEBE? Naručio sam piće na Adi, a konobar me je ŠOKIRAO svojim odgovorom! - Volim Podgoricu

GDJE DA JE PROVUČEM, KROZ SEBE? Naručio sam piće na Adi, a konobar me je ŠOKIRAO svojim odgovorom!

Ekstremne cene nisu jedino negativno iznenađenje ako odlučite da malo “letujete”.

Ako tokom ljetnjeg dana na Adi probate da osveženje platite karticom umjesto kešom, u brojnim lokalima možete doživjeti negativno iznenađenje.

– Popio sam piće u jednom od lokala na tzv. novobeogradskoj strani. Kad je došlo vrijeme da platim piće, ponudio sam karticu na šta mi je konobar rekao: može, može, ali kroz šta da je provučem, kroz sebe jedino – priča jedan Beograđanin, koji je ostao šokiran odgovorom.

– Em sam iznenađen što ne primaju kartice, em načinom na koji mi to saopštavaju – priča on.

– Lijepo kaži “nemamo aparat za kartice”, ne vidiim u čemu je problem biti fin prema mušterijama.

No, ovo nije jedini lokal na Adi u koji morate doneti keš.

– Konobarica mi je solila pamet što sam donio karticu na Adi, jer kao “na Adi niko ne prima keš”. Nije tačno, postoje lokali, čak i kiosci koji primaju platne kartice, ali ja savjetujem svima da pitaju prije nego poruče, ali i da kod sebe, za svaki slučaj imaju i gotovinu – kaže naš sagovornik.

Osim toga, oni koji posećuju Adu redovno navikli su na cijene na ovom kupalištu, pa u jednom popularnom kafeu na makiškoj strani, bez obzira da li poručite nes kafu ili gazirani sok, minimalni iznos je 245 dinara.

Ono što možda ne “štrči” kada su u pitanju cene je brza hrana, pa pljeskavicu ili picu možete jesti po cijenama kao i u drugim djelovima grada, dok kuvani ručak u restoranu, po posebnim ponudama, možete platiti i 400 dinara.

 

(Espreso.rs)

 
 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com