LAKE FEST: Ako idete na festival, evo informacija koje vam mogu biti od koristiti - Volim Podgoricu

LAKE FEST: Ako idete na festival, evo informacija koje vam mogu biti od koristiti

U Nikšiću u petak počinje sedmi po redu Lake fest, trajaće tri dana, a organizatori su danas izašli i sa tehničkim i logističkim informacijama.

Oni su kazali da je obezbijeđen prevoz autobusom na relaciji Krupac – Podgorica. Cijena karte je 1,50 euro.

Takođe, obezbijeđen je i prevoz sa glavne stanice u Nikšiću do Krupca. Autobus će polaziti na svakih 30 minuta i cijena karte je 0,50 centi.

Kada je kamp u pitanju, kampovanje je besplatno, ali je obavezna prijava boravka na ulasku u kamp.

“Strani državljani plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 0,60 centi po danu” saopštili su organizatori.

U kampu su obezbjeđeni tuševi i voda za piće.

Za posjetioce festivala obezbijeđen je i parking. Ograničenog je kapaciteta, a cijena iznosi euro za 24 sata.

Mogućnost izlaska i ponovnog ulaska na koncertni prostor nakon 21:00h nije moguće.

Kad su u pitanju cijene hrane i pića organizatori su kazali da će cijena piva (0,33l) u kampu iznositi euro, dok će u festivalskom prostoru (0,5l) biti dva eura. Cijena žestokih pića iznosiće od euro do dva, a isto toliko koštaće i sendviči i roštilj.

“Bonovi za hranu i piće važe samo za naznačeni dan. Unos pića, hrane i predmeta od stakla na koncertni prostor je zabranjen”, kazali su organizatori.

U kampu možete i popiti kafu, a cijena je euro.

Iz organizacije je saopšteno da je pretres svakog posjetioca na ulazu obavezan. Ulaz je slobodan za djecu mlađu od 12 godina.

“Muzički program će i 2017. godine biti veoma raznovrstan. Pored najboljih regionalnih muzičkih sastava posebna pažnja će se posvetiti mladim neafirmisanim bendovima. Lake fest je već postao zaštitni znak grada Nikšića, ali i jedan od značajnijih brendova Crne Gore”, saopštili su organizatori.

Cijena karte za sve tri festivalske noći iznosi 25 eura, dok pojedinačne ulaznice koštaju 10 eura. Na festivalu nastupaju Hladno pivo, Zabranjeno pušenje, Natali Dizdar, Galija, Samostalni referenti, Kiril Dzajkovski, Neverne bebe i drugi.

U Crnoj Gori karte se mogu kupiti u Montenegro caffe pabu u Podgorici i NK pabu u Nikšiću, dok je za posjetioce iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske omogućena online prodaja ulaznica.

 (Vijesti)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com