Nataša i Luka: Želimo djevojčicu - Volim Podgoricu

Nataša i Luka: Želimo djevojčicu

 

Kako beogradska štampa piše, pjevačica Nataša Bekvalac je u drugom mjesecu trudnoće. Bekvalčeva nosi dijete biznismena Luke Lazukića, a kako navode tabloidi, srećni par navija da beba bude ženskog pola i da liči na pjevačicu.

 

Foto: D. Milenković / RAS Srbija

“Pjevačica i biznismen presrećni su zbog njenog blagoslovenog stanja i neprestano pričaju o tome. Iako Nataša još nije ušla u treći mesec, već je izrazila želju da rodi djevojčicu. Luka se takođe pridružio njenim željama, pa zafrkava Bekvalčevu kako će njihova ćerka biti lijepa i da će ličiti na nju. Ponašaju se kao da je to sigurno i da će se ostvariti njihove želje. Stvarno su preslatki. Čak se Nataša našalila da bebi neće morati ništa da kupuje od stvarčica pošto čuva Hanine iz perioda kad se tek rodila”, priča izbor blizak paru koji iz prethodnih brakova imaju djecu, oboje po ćerku.

Luka je nedavno kupio prsten da zaprosi Natašu, pa će najvjerovatnije do kraja godine i stati na ludi kamen.

Kurir.rs

1 komentar

  1. Nice post. I understand some thing tougher on different blogs everyday. It will always be stimulating to learn to read content from other writers and rehearse a little at their store. I’d opt to use some with all the content in my weblog whether or not you do not mind. Natually I’ll provide link for your web blog. Many thanks for sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com