SERGEJ TRIFUNVIĆ: Botovi: kad ovo prođe, gledajte da uništite sve tragove svojih lažnih profila - Volim Podgoricu

SERGEJ TRIFUNVIĆ: Botovi: kad ovo prođe, gledajte da uništite sve tragove svojih lažnih profila

  

Glumac Sergej Trifunović uputio je na društvenoj mreži Tviter užasne prijetnje pristalicama SNS-a i naveo da će ih razvlačiti po ulicama. Političari, šokirani prijetnjama poznatog glumca, podsjećaju da ovo nije prvi put da se pristalicama naprednjaka prijeti nasiljem, piše Alo!

 

Naime, Sergej Trifunović, glumac i pristalica bivšeg predsjedničkog kandidata Saše Jankovića, ponovo divlja na društvenoj mreži Tviter. Poslije skandaloznih navoda da će se „popi*ati predsjedniku na grob”, glumac nastavlja da se sa političkim neistomišljenicama obračunava na brutalan način.

On je pristalicama Srpske napredne stranke poručio da će ih razvlačiti po ulicama kada za to dođe vrijeme.

“Botovi: kad ovo prođe, gledajte da uništite sve tragove svojih lažnih profila, sve što ukazuje na pravi identitet. Razvlačiće vas po ulicama”, napisao je Trifunović u svom statusu na Tviteru i tu se nije zaustavio.

“Ko god vas, botiće, bude razvlačio, razvlačiće vas. Nije se ni Milanović pitao u onoj tarapani ko ga je sve šutnuo u glavu!”, napisao je on.

Milenko Jovanov, potpredsjednik SNS-a, komentarišući ispad Sergeja Trifunovića podsjetio je da ovo nije prvi put da se prijeti nasiljem.

“Ni najmanje ne sumnjam da bi pripadnici lažne elite željeli da se fizički obračunavaju sa svima koji ne misle kao oni. Nije ovo prvi put da prijeti nasiljem. To pokazuje da su priče o tome kako oni žele demokratiju lažne, jer je jasno da oni žele da sukobima i nemirima dođu na vlast, jer su shvatili da ih narod neće, ali sam uvjeren da će država znati da zaštiti red i mir i bezbjednost građana”, kazao je Jovanov za „Alo!”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com