PAPARACO U CRNOJ GORI: Mnogi misle da Tanja Bošković uživa u luksuzu, a ona ljeto provodi neočekivano - Volim Podgoricu

PAPARACO U CRNOJ GORI: Mnogi misle da Tanja Bošković uživa u luksuzu, a ona ljeto provodi neočekivano

Tanja Bošković svake godine ljeto provodi u porodičnom stanu u Herceg Novom, gdje brine o ocu Velizaru koji ima 90 godina. Glumica dane provodi uglavnom na svojoj terasi, a do mora skokne samo da bi se okupala. Ekipa Blica zatekla ju je kako prostire veš na terasi. 

Tanja prostire veš

Foto: Zoran Ilić / RAS SrbijaTanja prostire veš

– Čim krenete niz ulicu, vidjećete besprekorno uređenu terasu i znaćete da je to stan Boškovića. Ona je jako prijatna osoba i svakodnevno se trudi da maksimalno ugodi svom ocu. Ujutru ga vodi u šetnju pored obale, a potom se vraćaju kući gdje mu ona sprema njegovu omiljenu hranu. On ima oko 90 godina, ali se odlično drži – otkriva komšija Vladan koji dodaje da je Velizar, koji je inače bio direktor Aranđelovačke gimnazije, veoma fin gospodin i da je očigledno glumica od njega naslijedila tu crtu.

Tanja na svojoj terasi

Foto: Zoran Ilić / RAS SrbijaTanja na svojoj terasi

– Djeca nisu sa njom stalno, vjerovatno zbog obaveza koje imaju. Svake godine Lana dođe makar na sedam dana jer Tanja ovdje provodi skoro cijelo ljeto. Đorđa nismo vidjeli dugo. Viđao sam neke glumice da su dolazile kod nje na kafu, ali često zna da pozove komšije da dođu kod nje – otkriva Tanjin komšija.

Naša glumica sjajno izgleda

Foto: Zoran Ilić / RAS SrbijaNaša glumica sjajno izgleda

Ekipa Blica uslikala je Tanju u kupaćem na terasi i, iako ima 64 godine, reklo bi se da njoj godine ništa ne mogu jer izgleda odlično

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com