UHAPŠEN PODGORIČANIN: Osumnjičen da je provaljivao u automobile i krao novac, telefone… - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Osumnjičen da je provaljivao u automobile i krao novac, telefone…

Podgoričanin V.M. (40) uhapšen je zbog sumnje da je od maja do kraja jula ove godine u Podgorici provaljivao u automobile iz kojih je ukrao ukupno 560 eura, dva mobilna telefona, tri lap topa, dvoje naočara za sunce i kompakt diskove, prenosi portal CdM.

Teške krađe provaljivanjem u vozila počinio je, kako policija sumnja, 9. maja u Bulevaru Save Kovačevića, 10. maja u ulici Crnogorskih serdara, 16. maja u Bloku V, 28. jula u ulici Vaka Đurovića i 30. jula u Orahovačkoj ulici.

“Nakon prijave ovih događaja, službenici CB Podgorica su preduzeli operativne mjere i radnje na njihovom rasvjetljavanju koje su dovele do identifikovanja a zatim i hapšenja osumnjičenog”, naveli su iz policije.

Policijski službenici pronašli su dio ukradenih stvari koje će biti vraćene vlasnicima.

“V.M. je, uz posebni izvještaj kao dopunu krivičnih prijava prethodno podnjetih po nepoznatom izvršiocu, priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio pet krivičnih djela teška krađa. Nakon saslušanja tužilac je za njega donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama u kojima se sad nalazi, do privoda sudiji za istragu Osnovnog suda u Podgorici”, saopštili su iz policije.

(cdm.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com