KOMPROMITUJUĆI VIDEO: Podgoričanka koja je REKETIRALA stranca, bila u vezi sa Mugošom? - Volim Podgoricu

KOMPROMITUJUĆI VIDEO: Podgoričanka koja je REKETIRALA stranca, bila u vezi sa Mugošom?

Pokret za promjene saoptio je da ima saznanja od svojih izvora iz tužilaštva i policije da je Podgoričanka M.P. (37)  koja je uhapšena zbog sumnje da je kidnapovala i reketirala stranog državljanina,bila u bliskim odnosima sa visokim funkcionerom DPS-a, Miomirom Mugošom.

U njenom telefonu je, kako navode iz Pokreta za promjene, pronadjen kompromitujući video materijal.

Medojević je prije nekoliko dana kazao da se priča po Podgorici” da je prilikom hapšenja Podgoričanke M.P. (37) vještačenjem njenog mobilnog, pronađen porno „uradak“ sa bivšim visokim funkcionerom DPS, koji je snimljen prije 7 godina.

“M.P. je priznala da je snimak autentičan i da je sa tim snimkom ucjenjivala ovog visokog funkcionera DPS, koji joj je podvodio i jednog visokog državnika iz Hrvatske i kupio joj stan”, naveo Medojević.

“U izjavi koja je data u policiji osumnjičena M.P potvrdila je povezanost sa ovim visokim funkcionerom DPS-a i izjavila kako je upravo preko njega bila povezana i sa bivšim predsjednikom Hrvatske.

Naš izvor iz Lokalne Samouprave Glavnog grada tvrdi da je veza M.P sa Mugošom javna tajna i da je bliska rođaka M.P , ugledna crnogorska slikarka, koja nažalost vise nije među živima, prije više godina upala u kabinet Miomira Mugoše i fizički ga napala zbog toga. Prisutno je bilo više od 20 svedoka. Ta gospođa nikad nije krivično gonjena. Cijeli događaj se zataškao”, navode iz PZP.

Ovaj slučaj – dodaje se – dobija posebno na težini, ako se zna da su agenti ANB-a odmah nakon vještačenja telefona i iskaza osumnjičene M.P oduzeli telefon, a najvjerovatnije i kompromitujući video snimak sa visokim funkcionerom DPS-a, što ukazuje da ANB angažuje određene osobe ženskog pola da operativno sarađuju sa funkcionerima DPS-a. kako bi ih mogli ucjenjivati u slučaju da odluče da promjene stranu i napuste DPS. Osumnjičena M.P je osoba koja dolazi iz ugledne porodice, a poznato je da ANB vrbuje mlade atraktivne djevojke, upravo iz uglednih porodica, da odrađuju ovakve zadatke za njih.

Visoka prostitucija je tema o kojoj se u Crnoj Gori javno govori već godinama. U par akcija policije i hapšenja osoba koje se bave ovim kriminalnim aktivnostima, presude su bile uslovne ili minimalne, što ukazuje da iza ovog posla stoje moćnici povezani sa ANB-om i policijom.

Ova dešavanja samo dokazuju u kakvu su moralnu kaljugu pretvorili Crnu Goru i čime se bave službe bezbjednosti, I način na koji se ucjenjuju državni funkcioneri.

Zato su ukidanje ovakvog ANB-a kao nasljednika UDBE , otvaranje dosijea i lustracija neophodno , kako bi Crna Gora krenula putem ozdravljenja”, navodi se u saoptenju.

Podgoričanka M.P. (37) je u januaru uhapšena u Podgorici, pod sumnjom da je po­či­ni­la kri­vič­no dje­lo ot­mi­ca, od­no­sno protivprav­no li­še­nje slo­bo­de i ucje­na.

Iz  po­li­ci­je je sa­op­šte­no da je M.P ote­la po­zna­ni­ka F.P. (60), zaključala ga i tražila 10 hiljada eura za otkup.

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com