Saša Đorđević: Osjećamo veliku bliskost sa crnogorskim narodom - Volim Podgoricu

Saša Đorđević: Osjećamo veliku bliskost sa crnogorskim narodom

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević rekao je pred Trofej Beograda i meč sa našom reprezentacijom da osjeća veliku bliskost sa crnogorskim narodom.

 

Srbija i Crna Gora sastaće se u nedjelju od 21 sat, a prije toga će oba tima odmjeriti snage sa Grčkom, naš tim večeras, a domaćin turnira sjutra.

“Želim da pozdravim obje reprezentacije, koji su naši dragi gosti. Osjećamo veliku bliskost sa oba naroda, veću, naravno, sa Crnom Gorom, i vjerujem da će se to vidjeti na utakmicama. Crna Gora se brzinom svetlosti diže zahvaljujući viziji Boše i njegovih saradnika. Meni je čast da sjedim pored legende svjetske košarke kao što je Boša Tanjević. Iz dubine duše izražavam veliku zahvalnost njemu i mnogim njegovim kolegama sa ovih prostora koji su nas uputili na pravi put ili onaj koji oni misle da je pravi. Velika zahvalnost i sa lične i sa profesionalne strane”, rekao je Đorđević.

Dueli na Trofeju Beograda biće prvi za crnogorsku reprezentaciju nakon bazičnog dijela priprema za Eurobasket koje su odradili na Zlatiboru.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com