(VIDEO)TEŽAK UDES U CENTRU BARA: Poginuo mladić, više osoba povrijeđeno - Volim Podgoricu

(VIDEO)TEŽAK UDES U CENTRU BARA: Poginuo mladić, više osoba povrijeđeno

Očevici i stanari susjednih zgrada tvrde da je sudar propratio strahovit prasak, koji se čuo i van kvarta, nakon čega se raskrsnicom razlijeglo jaukanje i zapomaganje sa nekoliko strana, pišu Vijesti.

Albanski državljanin Enes Rama (29) smrtno je stradao u teškom saobraćajnom udesu sinoć oko 23:10 na rakrsnici kod barske Opštine. Pod okolnostima koje treba da utvrdi istraga, na raskrsnici je došlo do kontakta crnog Poršea Panamera albanskih registarskih oznaka kojim je upravljao Rama i koji je išao Bulevarom Dinastije Petrović od raskrsnice kod Tri kule prema kružnom toku na Željeznici, sa Tojotom Yaris barskih registarskih tablica koja se u trenutku sudara kretala od Bulevarom Revolucije od hrama prema Makedonskom naselju.

Od siline udara, potpuno je uništen prednji dio Tojote, koja je završila na ostrvu između dvije trake bulevara, dok se Porše zarotirao više puta i završio na travnjaku ispred supermarketa „Konto“.

Dežurni osnovni državni tužilac u Baru Radmila Gačević saopštila je sinoć „Vijestima“ da je u Poršeu bilo još troje lica-albanskih državljana, a da je u Tojoti bilo troje lica iz Bara koja su zadobila lakše tjelesne povrede.

“Prilikom rotiranja, Porše je zakačio i dvoje pješaka-Baranke V.I. i D.I. koje su tom prilikom zadobile lake tjelesne povrede”, dodala je Gačević.

Očevici i stanari susjednih zgrada tvrde da je sudar propratio strahovit prasak, koji se čuo i van kvarta, nakon čega se raskrsnicom razlijeglo jaukanje i zapomaganje sa nekoliko strana.

Nesrećnom mladiću su u pomoć dotrčali prolaznici i on je prema dostupnim podacima tada davao znake života, ali, nažalost, od posljedica zadobijenih povreda, preminuo je u bolnici.

Uviđaj su sa tužiteljkom Gačević obavili službenici CB Bar.

U videu koji je portalu “Volim Podgoricu” poslao naš čitaoc možete vidjeti detalje ove stravične nesreće.

 

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com