UHAPŠEN PODGORIČANIN: Pretukao čovjeka zbog djevojke - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Pretukao čovjeka zbog djevojke

Budvanska policija uhapsila je Jasmina Gašija (21) iz Podgorice zbog sumnje da je pretukao srpskog državljnina Vuka Smiljanića prije dvije noći u Rafailovićima. Njemu se na teret stavlja krivično djelo nanonošenje teških tjelesnih povreda, jer je pesnicama udario Smiljanića u glavu i slomio mu nos. 

Do sukoba mladića, kakako saznajemo došlo je zbog zajedničke djevojke, koja se prvo zabavaljala sa Gašijem, a poslije je počela vezu sa Smiljanićem. To je bio i razlog netrpeljivosti između momaka, koja je prvo počela Fejsbuku. Oni su međusobno počeli jedna drugome da prijete, a   Smiljanić je poručio Gašiju da kada dođe u Crnu Goru na ljetovanje da će se naći i raščistiti račune. Kako je Gaši sezonski zaposlen u Pržnu, to su se mladići našli sasvim slučajno u Rafailovićima, gdje je Gaši prepoznao Smiljanića, koji je bio u noćnom izlasku. 

Prvo je počela svađa između mladića, a potom je uslijedila i žestoka tuča.  

Slučaj je prijavljen policiji, koja je odmah privela aktere incidenta. Inspektori su podnijeli krivičnu prijavu protiv Gašija, koji će danas biti priveden osnovnom državnom tužiocu u Kotoru. 

 (Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com