CRNOGORKA O KOJOJ SVI GOVORE! Pronašla IZGUBLJENU TORBU sa novcem, tabletom i telefonom, VRATILA vlasniku i ODBILA nagradu! - Volim Podgoricu

CRNOGORKA O KOJOJ SVI GOVORE! Pronašla IZGUBLJENU TORBU sa novcem, tabletom i telefonom, VRATILA vlasniku i ODBILA nagradu!

 

 

Šta biste uradili da na ulici nađete torbicu sa dosta novca, telefonom, tabletom? Da li biste je vratili vlasniku ili vrijednosti iz nje zadržali za sebe?

 

Dilemu šta sa torbicom, nije imala Milanka Stijović iz Igala, kada je sinoć vraćajući se sa posla naišla na žensku torbu. U torbi su bila dokumenta, novac, tablet i telefon koji je bio ugašen. Kako nije imala punjač za taj model, izvadila je karticu i telefon je odmah zazvonio.

FOTO: Radio Jadran

“Nazvala me je žena, ja sam joj rekla da ću joj vratiti stvari, a ona je mislila da je zezam i prekinula je vezu. Onda je opet nazvala i pitala je li stvarno istina i dogovorili smo se gdje da dođe po stvari”, priča za Radio Jadran Milanka.

  

Torba je vlasništvo turistkinje koja je na odmoru u Igalu, bila je zakačena na dječijim kolicima i ispala joj je, a to nije opazila. Novac koji je bio u torbi, ovi turisti su namijenili za povratak kući, tako da su posebno bili zahvalni Milanki:

“Žena je plakala i grlila me, htjeli su da me časte, ali ja nisam ništa uzela, nije ovo ništa spektakularno”,  kaže skromno Milanka.

Ovi turisti su imali sreće da izgubljeno brzo i nađu, jer pitanje je u današnje vrijeme koliko bi ljudi ovako postupilo. Gestom prema turistima, koje nije ni pitala odakle su, Milanka im je vjerovatno uljepšala odmor, koji će pamtiti čitav život.

Inače, Milanka je velika humanitarka, koja učestvuje u mnogim akcijama za prikupljanje pomoći. Zaposlena je u Pošti Crne Gore i ono što je zanimljivo, već tri puta je osujetila lopove koji su pokušali da opljačkaju jedinicu Pošte gdje je radila.

Radio Jadran

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com