DA SE NAJEŽIŠ: Srpski atletičar objavio emotivnu poruku, a odgovor Đokovića će vas oduševiti! - Volim Podgoricu

DA SE NAJEŽIŠ: Srpski atletičar objavio emotivnu poruku, a odgovor Đokovića će vas oduševiti!

Srpski atletičar Emir Bekrić objavio je na svom Instagram profilu emotivnu poruku kojom je podsetio na veliki uspjeh u karijeri i pakao koji je uslijedio nakon toga.

 

Bekrić je 15. avgusta 2013. godine postavio novi rekord Srbije u disciplini 400 metara prepone i plasirao se u finale na Svjetskom prvenstvu u Moskvi.

Dva dana kasnije Bekrić je osvojio bronzanu medalju u ovoj disciplini sa još boljim rezultatom.

Ubrzo posle toga su usledila teška životna iskušenja za Bekrića, zaređale su povrede i duže pauze zbog čega je propustio sva takmičenja.

– HVALA TI BOŽE!!! Hvala Ti na najjedinstvenijem životnom iskustvu! Napravio si 2013-te plan i posmatrao si me šta radim, kako se ponašam prema ljudima, da li negde grešim, kako podnosim to što si mi podario bronzu i jos mnogo toga… Hvala Ti što si mi pokazao kako izgleda slava – ali istovremeno i kako izgleda muka koja je uslijedila posle nje… Hvala Ti na svim životnim situacijama kroz koje sam prošao u protekle tri godine i kroz koje i dalje prolazim! Hvala Ti na svim vrlinama koje sam stekao, koje su mi pomogle da spoznam sebe! Hvala ti na ovom procesu! Što me učiš strpljenju! Hvala Ti što postajem najbolja verzija sebe… 15.08.2013 – napisao je Bekrić na svom profilu.

 

 

Bekrića su u komentarima mnogi podržali, a stigao je i odgovor Novaka Đokovića koji će svakog oduševiti!

– Čestitam ti Emire. Čestitam ti jer si ovim tekstom pokazao da si svestan suštine sreće i mira u životu, a to je Zahvalnost. Bog uvijek da više čoveku koji je zahvalan na onome što već ima. Za sve u životu postoji razlog. Hvala ti… – napisao je Novak Đoković.

Kurir

 

2 komentara

  1. this was a really quality post. In theory I’d like to write like this also – taking time and real effort to make a good article. Really what I needed. Thanks I have been looking for this sort of info for a long time.

  2. I believe that avoiding prepared foods is the first step for you to lose weight. They may taste beneficial, but ready-made foods have very little nutritional value, making you feed on more in order to have enough vitality to get throughout the day. Should you be constantly having these foods, switching to whole grain products and other complex carbohydrates will assist you to have more strength while eating less. Thanks alot : ) for your blog post.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com