HOROSKOP ZA 20. AVGUST: Ovnove danas očekuju veliki troškovi! - Volim Podgoricu

HOROSKOP ZA 20. AVGUST: Ovnove danas očekuju veliki troškovi!

OVAN

POSAO: Imaćete malo veće troškove danas. Bez obzira na to, uspećete da organizujete svoje finansije na najbolji mogući način pa nećete biti oštećeni previše. Osim toga, nema novih dešavanja na poslu.

LJUBAV: Moguće je da vam prija mala distanca od emotivnog partnera. Trenutno možete da se posvetite samo sebi. Prija vam da budete malo sami, eventualno sa nekim članom svoje porodice sa kojim ste jako bliski.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Mogu vam se pojaviti neke iznenadne alergije ili loša reakcija na neke namirnice koje ste ranije dobro podnosili. Organizam bi mogao da vam bude generalno oslabljen.

BIK

POSAO: Koncentracija vam danas nije jača strana pa biste mogli da napravite neke manje greške i propuste na  radnom mestu. Najbolje bi bilo ako ste u mogućnosti, da uzmete slobodan dan i da se distancirate od posla.

LJUBAV: Dolazi do nesporazuma sa voljenom osobom. Pokušavate da razrešite sve njene dileme i da našete zajednički jezik. Nije vam lako jer deluje da sa njene strane postoji mnogo nesigurnosti i strahova.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas veći i značajniji problemi na polju zdravlja. Moguće su manje tegobe vezane za nizak pritisak ali ništa ne bi trebalo posebno da vas brine. Kada je zdravlje u pitanju nste u lošem periodu.

BLIZANCI

POSAO: Postajete nervozni i nesigurn, što vam ne može pomoćida ostvarite poslovni uspeh. Važno je da poradite na samopouzdanju. Dajte sebi vremena da usavršite neko znanje kog sad nemate dovoljno.

LJUBAV: Prija vam vaša samoća i sloboda. Dobro se osećate u svojoj koži. Provešćete dan sa prijateljima. Ne tragate za novim ljubavnim uzbuđenjima jer vam je potrebno neko vreme da prebolite osobu iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa aknama. Koža lica vam je posebno osetljiva i može nakupljati neke nečistoće. Moguće su i promene na koži zbog hormona. Vreme je da malo više povedete računa o tome.

RAK

POSAO: Polako dolazite do zaključka da nisu sve stvari onakve kakve se čine na prvi pogled. Dolazite do nekih važnih infomacija koje vam mogu otvoriti oči. Iskoristite današnji dan kako bi dobro sagledali situaciju.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma burna i zanimljiva dešavanja na emotivnom polju danas. Nove ponude vam dolaze sa svih strana! Veoma ste zavodljivi i harizmatični, uživate u pažnji koju dobijate.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda prilikom treninga. Generalno vam nije povoljan dan za preterano veliko naprezanje, pa se držite nekog umerenijeg tempa pri bilo kakvim aktivnostima tokom ovog dana.

LAV

POSAO: U kontaktu sa nadređenima možete imati manje nesporazume. Povedite računa da se sve ne završi na vašu štetu. Ako postoji nešto što vas zbunjuje, odmah to pokažite i odmah razjasnite sve.

LJUBAV: Novo poznanstvo vam se može desiti sasvim iznenada u bliskom okruženju. Dolaze vam zanimljiva dešavanja sa osobom koja ima dobar smisao za humor. Uživaćete u njenom društvu i osetiti se posebnim.

ZDRAVLJE: Moguća je neka napetost u mišićima i nervima kod vas. Nervni sistem vam je generalno osetljiv, pa su na ovom polju mogući problemi. Preporuka je da povećate unos magnezijuma.

DEVICA

POSAO: Saradnja sa inostranstvom nije ispala onako kako ste očekivali. Moguće je da ste prilično razočarani. Ipak, sutra je novi dan i nove pobede vam mogu doći. Danas odmorite od suvišnog zalaganja.

LJUBAV: Potrebno je da poradite na sebi i na svojim unutrašnjim nesigurnostima ako želite da ostvarite emotivnu harmoniju. Nećete biti srećni sve dok ne budete istinski naučili da volite sebe. To je lekcija za svaku Devicu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i utapanje tuge u bilo kakvim opijatima. Neptun iz znaka Riba bi mogao malo da vam pomuti razum. Opredelite se za zdraviju varijantu i krenite da se duhovno uzdižete ili da se bavite umetnošću.

VAGA

POSAO: Nije povoljan dan kada su u pitanju finansije, pa se ne preporučuje da ulazite u bilo kakve transakcije. Nemojte da pozajmljujete novac niti da ulažete u bilo šta. Za sada se potrudite da sačuvate ono što imate.

LJUBAV: Moguće je da se polako okrećete nekim novim poznanstvima i da vas stari partner više ne privlači u istoj meri. Uskoro vam se bliži kraj emotivne veze, a i druga strana je to na neki način predosetila.

ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi vam mogu stvarati manje probleme. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Prijao bi vam boravak u slanoj sobi ili negde na moru, planini, na nekom svežijem i zdravijem vazduhu.

ŠKORPIJA

POSAO: Vi danas možete da postignete uspeh na poslovnom planu! Preuzmite kontrolu i uradite ono što smatrate da treba! Iako je nedelja bićete u prilici da rešite dosta važnih stvari za vaše poslovno polje.

LJUBAV: Moguće je da postoje neke stvari koje zamerate svom partneru ali vam nije lako da mu to saopštite. Kao da se nadate da će sam predosetiti šta vam smeta. Nemojte da očekujete da bilo ko ume da čita misli.

ZDRAVLJE: Moguće je da se ne osećate baš najbolje. Podložni ste brojnim problemima od onih sitnih poput umora i razdražljivosti, do pada imuniteta i većih infekcija. Vreme je da se malo više pozabavite svojim zdravljem.

STRELAC

POSAO: Spremni ste na nove izazove! Možete da očekujete veoma aktivan dan na poslu kao i priliku da ostvarite pomak! Uspećete da odradite veliki deo posla koji je neko vreme čekao na vas.

LJUBAV: Nova ljubavna ponuda vam je primamljiva. Ipak, prošlost vas i dalje vuče nazad jer su ostale neke nerešene stvari. U dilemi ste i nije vam lako da prevagnete na bilo koju stranu. Preporuka je da prvo razjasnite stvari sa osobom iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Vaše telo dobro funkcioniše i kada malo spavate jer ste generalno energična osoba ali sve ima svoje granice. Iskoristite drugi deo dana za odmaranje i kvalitetan san.

JARAC

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da ostvarite neku svoju nameru. Svi planovi idu onako kako ste predvideli. Bićete zadovoljni krajnjim ishodom današnjeg dana. Ne očekuju vas nikakve brige vezane za posao.

LJUBAV: Spremni ste za nova dešavanja na ovom polju. Sigurni u sebe i svoja osećanja ulazite u novu vezu! Možete da očekujete da ćete biti veoma srećni i da će okolina zavoleti vašeg partnera.

ZDRAVLJE: Postepeno poboljšanje na ovom polju vam dolazi. Dobro se osećate i na polju zdravlja nemate naglašene probleme. U sebi imate sasvim dovoljno energije za sve izazove koji vam dolaze.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete dobiti novu ponudu koja bi mogla vas zaintrigira. Ozbiljno razmišljate o promenama na ovom polju. Dugo ste čekali na priliku da promenite nešto po pitanju svoje karijere.

LJUBAV: Komunikacija je rešenje za sve sitne probleme koje imate u vezi. Lako ćete ostvariti harmonične odnose sa partnerom ako mu se pre svega budete dovoljno otvorili. Razgovarajte uvek i o svemu iskreno.

ZDRAVLJE: Osetljivi mokraćni putevi vam mogu stvarati manje probleme. Moguća je neka bakterija ili infekcija na ovom planu. Uradite neophodne nalaze i poslušajte savete lekara kako bi vam bilo bolje.

RIBE

POSAO: Spremni ste za nove poslovne izazove. Može se reći da uživate u svom poslu. Očekuje vas veoma uspešan dan. Imate mnogo energije i dobrog raspoloženja, pa su i odnosi sa kolegama jako dobri.

LJUBAV: Možete dobiti pažnju sa više različitih strana. Mnogo njih pokušava da vas pridobije i da vas privuče. Moguće je da ćete na kraju odabrati osobu koja se nekako najmanje isticala i bila najmanje nametljiva.

ZDRAVLJE: Opustite se uz dobru muziku. Vi ste umetnički tip, prija vam pevanje, igranje, plesanje, slikanje… Nađite neki ventil za sebe i svoju nagomilanu energiju. Ugodite svojim potrebama.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com