Sezona u Crnoj Gori kao u zlatnim godinama - Volim Podgoricu

Sezona u Crnoj Gori kao u zlatnim godinama

  

U Crnoj Gori najveći broj gostiju je iz okruženja i Rusije, kazao je ministar turizma Pavle Radulović, prenosi portal RTCG.

 

Na Žabljaku i Biogradskoj gori ove godine boravi čak 50 odsto više turista.

 

Radulović je kazao kako je nakon početka aktivne saradnje sa turoperatima iz zapadnih zemalja zabilježen veliki broj gostiju iz tih država.

“To su turisti iz Francuske, zemalja Beneluksa, Skandinavije, Poljske, Engleske Njemačke. To je vrlo razuđena klijentela što počinje da nas podsjeća na zlatne godine crnogorskog turizmna. Tih turista u Crnoj Gori je najmanje 15 odsto više u odnosu na prethodnu godinu”, kazao je Radulović.

RTCG

1 komentar

  1. Lazi lazo da se veselimo…. Koji je ovo Spin ljudi moji. Novinari stvarno obraSa nemaju! Ko da smo svi mi slijepi. Turizam je raspad, u fazi smo totalnog raspada, pozara , nestasica struje i vode… Sprdnja jedna opsta. BOmbe pucnjave, ubistva.. Funkcioneri biju turiste, bageri kopaju u jul po obalama… Cijene paprene,ponuda nikakva.. Ko jednom dodje zaobilazice nas u sirokom luku. A steta. Bog nam je sve dao, osim pameti izgleda. Te glasamo DPS neznalice evo 3 decenije.. Jad…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com