Mobilna aplikacija za PG: “City Beep”, pregled svih dešavanja - Volim Podgoricu

Mobilna aplikacija za PG: “City Beep”, pregled svih dešavanja

Mobilna aplikacija na kojoj će Podgoričani moći da pronađu informacije o svim dešavanjima u gradu uskoro će biti dostupna na „Google Play” mobilnom marketu, preko aplikacije “ City  Beep”.

Ideja za aplikaciju i dizajn zasluga je dvadesettrogodišnje Aleksandre Milaković, a za programerski dio je zaslužan Lazar Radinović.

“’ City  Beep’ je informativna aplikacija koja omogućava pronalazak i rezervaciju događaja na jednostavan i brz način. Aplikacija nudi da se zainteresovani informišu i obezbijede sebi mjesto na nekom događaju uz par klikova”, objašnjava Milakovićeva.

Ona ističe da aplikacija omogućava pregled svih dešavanja u gradu, od žurki, svirki, predstava, filmova pa do seminara i konferencija.

Mogu se pregledati događaji po datumu, od trenutnog pa dalje.

 “Svako se može ulogovati preko Google ili Facebook naloga i pretražiti događaje koji ga zanimaju i to po kategorijama: provod, kultura, rekreacija, karijera, film, putovanje. Uz to je moguće i sačuvati najzanimljivije kao podsjetnik ili ih podijeliti sa prijateljima na društvenim mrežama, direktno rezervisati mjesto. Nakon prvih interesovnja ‘ City  Beep’ će obavještavati korisnika o sličnim događajima shodno interesovanjima”, ističe Milakovićeva. Ona kaže da na ovaj način svako može pronaći nešto za sebe, jer aplikacija nije ograničena samo na provod, nego će biti i kulturnog sadržaja, kao i onog o stručnom usavršavanju.

Osim privilegija koje aplikacija nudi zainteresovanima za istraživanje događaja, tu je i konekcija sa ugostiteljima i svim drugim zainteresovanim partnerima.

“Kako bi stvorili što veću bazu pozivamo i sve zainteresovane da postanu naš partner i prezentuju svoje događaje na jednom mjestu, uredno i smišljeno. Tu podrazumjevam kulturne institucije, ugostitelje, turističke organizacije, sportsko-rekreativna društva, NVO. Dovoljno je da se obrate na naš email nakon čega ćemo im mi dati pristup za kreiranje događaja”, kaže Milakovićeva. Ukoliko se stvori prilika, aplikaciju će napraviti i za druge gradove. 

(Vijesti)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com