DNEVNI HOROSKOP ZA 23. AVGUST: Ovnovi ulaze u tajnu vezu, a djevice traže samoću - Volim Podgoricu

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. AVGUST: Ovnovi ulaze u tajnu vezu, a djevice traže samoću

OVAN

POSAO: Ostavljate utisak misteriozne osobe koja nešto prikriva. Takva situacija vam baš i ne ide u prilog. Ako budete održavali takav imidž u poslovnom okruženju možete sebi stvoriti bespotrebne probleme.

LJUBAV: Imaćete mogućnost za tajnu vezu sa osobom koja bi mogla biti zauzeta ili pred prekidom neke veze ili braka. U svakom slučaju očekuju vas manje komplikacije na ovom polju a istovremeno i dosta zanimljivih stvari.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bolovima u grlu. Skloni ste prehladi ili upalnim stanjima, infekcijama. Obratite pažnju na to da ojačate svoj imunitet i držite se podalje od potencijalnih izvora zaraze.

BIK

POSAO: Finansije će vam biti generalno stabilne, pa nema razloga da brinete. Danas sve protiče sasvim mirno. Na poslovnom planu je sve dobro, sve ide po planu a vi ste generalno zadovoljni takvom situacijom.

LJUBAV: Nadate se da će voljena osoba da vam pruži istu dozu pažnje i ljubavi koju ste pružili vi njoj. Uživaćete u lepom danu i nećete imati veće brige po pitanju ljubavi. Očekuje vas odlična atmosfera!

ZDRAVLJE: Prilično ste ukočeni. Moguće je da dugo sedite u nekom neudobnom položaju ili da svakodnevno opterećujete ramena i kičmu. Posetite kiropraktičara ili fizijatra, nekoga ko bi mogao da vam bude od pomoći.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete se danas baviti samo osnovnim obavezama i da se nećete previše udubljivati u svoj posao. Jednostavno vam sada ne prija da se forsirate i rešili ste da sebi date malo oduška.

LJUBAV: Maksimalno ste posvećeni dešavanjima na emotivnom planu. Potrebna vam je pažnja i ljubav od strane voljene osobe. Pokazaćete joj da vam je prioritet veza sa njom i da vam je jako stalo do svega što ste stvorili zajedno.

ZDRAVLJE: Pospanost tokom celog dana može da vas prati. Prilično ste umorni i ne osećate se baš najbolje. Vreme je da se posvetite malo više sebi i da nađete priliku da se odmorite, da odspavate pa makar i po danu.

RAK

POSAO: Uz pomoć svojih saradnika ćete uspeti da ostvarite pomak na poslu. Dan je sasvim povoljan i za nove projekte. Možete da očekujete generalno veoma povoljnu i konstruktivnu atmosferu na ovom planu!

LJUBAV: Moguće je da ste počeli da menjate mišljenje o voljenoj osobi iz nekog razloga. Niste više toliko zaljubljeni. Postepeno se hladite i sve više razmišljate o tome kako bi veza uskotro mogla i da se prekine…

ZDRAVLJE: Podložni ste stresu. Iako nemate neki konkretan veliki problem, svakodnevne sitnice veoma lako mogu da vas izbace iz takta. Pokušajte da pronađete način da kanališete višak energije.

LAV

POSAO: Bićete u prilici da poboljšate komunikaciju sa svojim saradnicima i da prevaziđete neke konflikte iz prošlosti. Sledi vam značajan pomak na polju međuljudskih odnosa. Pred vama je povoljan dan!

LJUBAV: Stabilni ste na ovom planu i zadovoljni ste. Nemate nameru da pravite bilo kakve drastične promene. Uživate sa osobom koju imate pored sebe i verujete u nju i u ljubav koju delite.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Ne očekuju vas nikakve smetnje i problemi kada je u pitanju zdravlje! Pred vama je jako dobar dan u kom ćete oko sebe lako širiti pozitivnu energiju gde god se budete pojavili!

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete sasvim solidnu komunikaciju sa svojim nadređenima. Pokazali ste da ste odgovorni i vredni. Važno vam je da u poslovnom okruženju budete ozbiljno shvaćeni i da vas lepo prihvate.

LJUBAV: Niste preterano posvećeni emotivnim dešavanjima, pa samim tim i nema većih promena na ovom planu. Za sada vam odgovara da budete malo sami, da odmorite svoju glavu i srce i da se posvitite sebi na prvom mestu.

ZDRAVLJE: Hronični problemi sa migrenom se mogu vratiti. Ako budete imali velike tegobe, posavetujte se sa svojim lekarom. Pred vama je malo teži dan u kom ćete biti osetljiviji nego inače.

VAGA

POSAO: Može vam se pružiti prilika da sarađujete sa inostranstvom. Povoljan je period i ako učite strane jezike. U svakom slučaju, uskoro vas očekuje i neko putovanje na kom ćete ostvariti uspeh!

LJUBAV: Veoma ste šarmantni i lako osvajate… Možete da očekujete da će se više njih boriti za vašu pažnju i naklonost. Uživaćete u pažnji koju dobijate, ali i u tome što ste omiljeni i primećeni kod osoba suprotnog pola.

ZDRAVLJE: Respiratorne infekcije su moguće kod vas, pa povedite računa o tome. Potrudite se da ojačate svoj imunitet i da povećate unos vitamina C. Izbegavajte faktore rizika koji su naglašeni.

ŠKORPIJA

POSAO: Nemate nikakve probleme kada je u pitanju polje vaših finansija. Možete da očekujete veoma pozitivan dan. Aspekti ukazuju na stabilno stanje i zadovoljstvo sa vaše strane jer sve ide baš kako treba.

LJUBAV: Potrebno vam je više slobode u trenutnoj vezi. Imate utisak da je partner preterano ljubomoran i to vam smeta. Pokušajte da porazgovarate sa njim iskreno i da mu objasnite neke stvari.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje. Izađite negde sa prijateljima, popite čašu omiljenog pića, slušajte dobru muziku, plešite- ugodite sebi! Prija vam druženje i aktivnost, a ne pasivni tempo i sedenje kod kuće.

STRELAC

POSAO: Ne želite da dopustite bilo kome da se meša u poslovne odluke koje biste vi trebali da donesete. Veoma ste samostalni i slušate samo sebe. Važno vam je ostvarite ciljeve koje ste sebi zacrtali.

LJUBAV: Želite da pokažete svoja osećanja osobi koja vam se dopada pa kud puklo da puklo! Ne možete više da izdržite. Pred vama je veoma povoljan dan u kom ćete imati priliku az počerak veze!

ZDRAVLJE: Osetljiva kolena i zglobovi su vaša slaba tačka skoro tokom čitavog života. Možete da očekujete manje probleme na tom polju, pa povedite računa pre svega o povredama koje su moguće.

JARAC

POSAO: Prihvatate svu pomoć i podršku koju možete da dobijete. Trenutno ne možete sami da obavite neophodnu količinu posla. Ne budite preterano ponosni, nego pitajte svoje saradnike da vam se nađu u nevolji!

LJUBAV: Bićete veoma pozitivno iznenađeni pozivom od strane osobe sa kojom flertujete već neko vreme. Očekuje vas veoma zanimljiv susret u večernjim časovima. Pred vama su jako lepa dešavanja!

ZDRAVLJE: Tokom današnjeg dana ćete se bolje osećati ako ne budete bili preterano aktivni i ako se ne budete previše forsirali. Važno je da date sebi priliku da se malo odmorite i da napunite svoje baterije.

VODOLIJA

POSAO: Smatrate da neke stvari još nisu razjašnjene i to vas sprečava da poslovnu situaciju sagledate iz realnog ugla. Biće vam potrebno neko vreme da sve stvari dovedete u red i organizujete onako kako vama odgovara.

LJUBAV: Potrebno je da malo usporite sa svojim očekivanjima inače će partner imati utisak da ga pritiskate. Nema potrebe da bilo šta sada forsirate. Pustite da se sve odvija prirodno i spontano jedino tako ćete oboje biti srećni.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja kod vas. Očekuje vas generalno dobar dan u kom nećete imati razloga za brigu. Zadovoljni ste sobom i stanjem vašeg organizma, sve je u najboljem redu!

RIBE

POSAO: Moguće je da ćete razraditi neke stare poslovne ideje. Dolazite do većeg uspeha zahvaljujući svom trudu. Ako budete obnovili i kontakt sa saradnikom iz prošlosti, oboje ćete profitirati.

LJUBAV: Pokažite partneru šta vam je potrebno sa njegove strane i kako se tačno osećate. On to ne može znati unapred. Važno je da neke stvari razjasnite i da mu pokažete da ste iskreni i da imate najbolje namere.

ZDRAVLJE: Smetaju vam cigarete i duvanski dim. Moguće je da ste danas generalno osetljivi, pa da vam smeta i neka hrana koju inače jedete. Mogući su problemi sa plućima ali i sa želucem, sa gornjim delom tela generalno.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com