UHAPŠEN PODGORIČANIN: Pretukao sugrađanina zbog 100 eura? - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Pretukao sugrađanina zbog 100 eura?

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su juče, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnog djela razbojništvo, u kratkom roku identifikovali i lišili slobode lice za koje se sumnja da je počinilo ovo krivično djelo.

Naime, službenici CB Podgorica su, 23.08.2017. godine, istog dana kada je počinjeno krivično djelo razbojništvo, lišili slobode S.O. (42) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo. On je, kako se sumnja, oko 08,00 časova u ulici Vasa Raičkovića, fizički napao R.R. (63) iz Podgorice, kojem je zadao više udaraca rukama i nogama u predjelu glave i tijela, a potom od njega otuđio 100 eura koje je oštećeni držao u džepu. Oštećeni je zadobio teške tjelesne povrede.

Službenici CB Podgorica su odmah po prijavi događaja, preduzeli koordinirane aktivnosti koje su veoma brzo rezultirale identifikovanjem, pronalaskom i lišenjem slobode osumnjičenog lica.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo, saopšteno je iz Uprave policije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com