Podgorički sajam knjiga predstavljen u Pekingu - Volim Podgoricu

Podgorički sajam knjiga predstavljen u Pekingu

Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Crne Gore, biće predstavljen i ove godine u okviru Međunarodnog sajma knjiga u Pekingu (Bejing International Book Fair) koji se održava u periodu od 23. do 27. avgusta.

Ovogodišnje predstavljanje podgoričkog Sajma knjiga u Pekingu biće još jedna prilika da se crnogorsko izdavaštvo i izdavači predstave na jednom od renomiranih međunarodnih sajmova knjiga. Sajam u Pekingu predstavlja treću po veličini manifestaciju ove vrste u svijetu, odmah poslije Sajma knjiga u Frankfurtu i sajma Book Expo koji se održava u Sjedinjenim Državama.

Ovaj renomirani Sajam održava se ove godine na prostoru od 78.000 kvadratnih metara na kome će se predstaviti preko 2.400 izlagača (među kojima i crnogorski Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja).

Sajam u Pekingu posjeti oko 300.000 posjetilaca, a sajamske događaje prati preko 1.300 akreditovanih novinara. Ove godine, na Međunarodnom sajmu knjiga u Pekingu predstaviće se izdavači iz 86 zemalja svijeta.

Prisustvo Međunarodnog podgoričkog sajma knjiga i obrazovanja i ove godine na pekinškom Sajmu utemeljeno je i na protokolu o saradnji koji je potpisan avgusta prošle godine u Pekingu.

Vijesti

3 komentara

  1. over the internet,Their own girlfriend to be able replacing shirts, clothing fashion, gear, talked about the sourcing cost of developing overpriced; a person wii fact yet it’s besides a lady’s perfect customer’s segment.

  2. I think other site proprietors should take this website as an model, very clean and excellent user genial style and design, let alone the content. You’re an expert in this topic!

  3. Hi. Cool article. There’s a problem with the site in chrome, and you might want to check this… The browser is the marketplace chief and a big component of other folks will miss your excellent writing due to this problem. I like your Post and I am recommend it for a Site Award.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com