“Polila me kiselinom i rekla mi to si i zaslužila. Samo sam počela da gorim” - Volim Podgoricu

“Polila me kiselinom i rekla mi to si i zaslužila. Samo sam počela da gorim”

Pakao. Nepoznata žena bacila je tečnost na mene i rekla: „To si i zaslužila“, priča Slađana S. (33), kojoj je Jelena P. (38) nanijela teške opekotine

 Jelena P. (38) iz Niša uhapšena je jer je na Bulevaru Nemanjića sumpornom kiselinom polila Slađanu M. (33), prodavačicu u dragstoru, pošto je umislila da je truju u toj radnji!

Nesrećna žena je sa opekotinama po cijelom tijelu i povredom očiju zbrinuta na Klinici za plastičnu hirurgiju.

FOTO: M.M.

Tijelo joj gorjelo

Slađana je u četvrtak uveče bila slučajna žrtva paranoične Nišlijke koja je umislila da je prodavci namjerno truju robom.

– Primijetila sam tu ženu dok sam izbacivala smeće iz radnje. Nisam je poznavala, pa nisam ni obratila pažnju na nju sve dok mi nije prišla i pljusnula mi u lice neku tečnost i rekla: „To si i zaslužila“. Instinktivno sam rukom zaštitila oči, a tečnost mi se razlila po tijelu. Utrčala sam u radnju, koleginice su mi rekle da sva gorim. Odmah sam skinula odjeću koja se bukvalno dimila i vodom isprala opekotine. Imam strašne bolove, čitave noći nisam spavala. Mogla sam da oslijepim – priča očajna Nišlijka.

Žena koja je napala Slađanu hladnokrvno je ušla u autobus, ali ju je policija ubrzo pronašla. Kako saznajemo, sumanuti čin pravdala je ističući da je prodavcima htjela da se osveti jer su joj navodno prenijeli bakterije.

Teorija zavjere

– Ona je opsjednuta idejom da je zaraza svuda, čak je i na rukama imala tragove kurkume, biljke koja, po njenim tvrdnjama, uništava bacile – kažu naš izvor.

Jelenine komšije potvrđuju da se oduvijek čudno ponašala, te da je sebe predstavljala kao žrtvu globalne zavjere.

– Stalno se žalila na druge, posebno na ljekare, tvrdila je da je nepoznati prate, pa čak da su obučili i pse koji idu za njom – kazao je Jelenin komšija.

FOTO: M.M.

MISLILA DA JE U PITANJU OSVETA BIVŠEG MUŽA

Slađana kaže da je čak pomišljala da iza napada stoji njen bivši suprug.

– Imala sam problema s njim, podnosila sam prijavu policiji zbog nasilja u porodici, pa sam najprije pomislila da sam zato napadnuta. Još ne mogu da povjerujem da me je ta žena bez ikakvog razloga polila kiselinom – rekla je Slađana.

 

(Kurir / Dragana Kocić/Foto: M. M.)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com